Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamma mia! Nad sexbombou z Paneláku slintajú aj cudzinci: V priesvitnom negližé odhalila bradavky!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (10)
Lucia Javorčeková

BRATISLAVA – Poriadne dráždi! Slovenská modelka Lucia Javorčeková (26) sa kedysi zviditeľnila v seriáli Panelák, no je známa najmä tým, že fotí akty. Jej profily na sociálnych sieťach sú plné snímok, ktoré mužom berú dych. A takým je aj jej posledný záber, ktorý zverejnila v utorok. Z jej odhaleného tela v dráždivom negližé sú hotoví mnohí chlapi, ale predovšetkým tí s južanským temperamentom.

Jej fotky mužom vyrážajú dych! Meno Lucie Javorčekovej nie je v našich šoubiznisových kruhoch až tak známe, no mnohí diváci si ju môžu pamätať z malej úlohy v jojkárskom seriáli Panelák. Tam stvárnila zvodnú kandidátku na asistentku, ktorá zvádzala herca Mateja Landla.

Za hranicami Slovenska je však oveľa populárnejšia, a to vďaka svojmu dokonalému telíčku, ktoré rada vystavuje na obdiv. Sexi brunetka je totiž modelkou, ktorá pózuje v sexi bielizni či fotí decentné akty. Ohúrila už mnohých cudzincov - namäkko sú z nej Nemci, Španieli či najnovšie aj Taliani, ktorí pri jej fotkách strácajú dych.

Teraz Javorčeková opäť zverejnila jednu zo svojich dráždivých fotografií. Hoci je vydatá a je mamičkou 7-ročnej dcérky, nemá problém odhaliť svoje dokonalé krivky. V čiernom priesvitnom negližé najnovšie ukázala svoje plné prsia i bradavky. Pri tomto hriešne sexi outfite muži poriadne slintajú, čoho dôkazom je aj množstvo komentárov pod záberom.  Veď pozrite sami!

Mamma mia!  Nad
Zobraziť galériu (10)

Lucia Javorčeková neskutočne dráždi.
Zobraziť galériu (10)
Lucia Javorčeková neskutočne dráždi.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu