Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska z jojkárskych obrazoviek bez zábran: Na web sa vycapila ÚPLNE HOLÁ!

Lucia Javorčeková pózovala úplne nahá. Zobraziť galériu (5)
Lucia Javorčeková pózovala úplne nahá. (Zdroj: Foto: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Sexi, vzrušujúca a celkom holá! To, že slovenská sexica Lucia Javorčeková (26) nie je žiadna hanblivka, je už všetkým dobre známe. Naposledy však táto kráska svojich fanúšikov prekvapila viac ako obvykle. S postavičkou typu „krv a mlieko“ totiž vytasila všetky svoje ženské zbrane a bez akýchkoľvek zábran si zapózovala úplne nahá.

Jej krivky muži obdivujú a ženy v tichosti závidia. Reč je o slovenskej sexbombe Lucii Javorčekovej, ktorá je pre mnohých prototypom ženskej krásy. Svojich kvalít si je brunetka samozrejme aj veľmi dobre vedomá, čo permanentne dokazuje aj svojou aktivitou na sociálnych sieťach.


Sexbomba z Paneláku rajcuje fanúšikov: Celkom nahá si sadla na...!


Tam zásobuje svojich priaznivcov mnohými odvážnymi zábermi, ktorými dráždi fantáziu nejedného chlapa. No a o poriadny rozruch sa tmavovláska postarala aj v týchto dňoch. Sexica sa totiž zvečnila tak, ako ju Pán Boh stvoril a pred objektívom si zapózovala úplne nahá.

Svoje napumpované prednosti si Lucia prekrývala iba dlaňami a rovnako rafinovane nechala vyniknúť aj oblasti jej najintímnejších partií. Dráždivou fotografiou tak nepochybne opäť raz dostala na kolená nejedného priaznivca odvážnejších aktov. Absolútnou dávkou pikantného pokušenia sa môžete pokochať aj vy!

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu