Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenskej sexbombe praskli nervy: Po*ebte sa!

Lucia Javorčeková poslala svojim neprajníkom poriadne drsný odkaz. Zobraziť galériu (6)
Lucia Javorčeková poslala svojim neprajníkom poriadne drsný odkaz. (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Drsný odkaz! Modelka Lucia Javorčeková (25) svojimi sexi krivkami motá hlavu mužom po celom svete. Veď nie je to tak dávno, čo kvôli ctiteľom z Talianska padol celý server, ktorý prevádzkoval jej fanúšikovskú stránku. A najnovšie je mimo aj jej facebookový profil. Nie však kvôli priaznivcom, ale naopak kvôli neprajníkom. Tí totiž nahlásili jej fotky ako nevhodné. Odkaz zvodnej Slovenky znie jasne - poje*te sa!

Slovenská sexica Lucia Javorčeková je známa viac v zahraničí ako u nás. Kvôli jej dokonalým krivkám šaleli už Španieli, no najnovšie nedá spávať najmä mužom z Talianska. Veď práve kvôli rozvášneným južanom pred pár mesiacmi dokonca padol server, ktorý prevádzkoval jej fanúšikovskú stránku – neuniesol obrovský nával návštevníkov. 


Slovenská bohyňa očarila Španielov: Z jej holých fotiek sú úplne hotoví!

Horúce FOTO slovenskej sexice: Kvôli nažhaveným chlapom padá internet!


A zdá sa, že tentokrát pre zmenu zaúradovali žiarlivé partnerky týchto zamilovaných ctiteľov! Veď ako inak by sa dalo vysvetliť, že našej kráske niekto v poslednom období pravidelne nahlasuje fotky? Podľa nich sú nevhodné a Facebook jej preto už niekoľkokrát zablokoval účet. 

Teraz bola pre zmenu nahlásená na Instagrame. A to sa už Slovenka rozhodla nenechať len tak. „Tak, ďalší pokus... Niekto nedávno nahlásil moje fotky na Facebooku a teraz prišiel ďalší pokus na mojom Instagrame,“ uviedla Lucia.

A potom prišiel poriadne drsný odkaz. Všetkých svojich neprajníkov poslala, nech sa... „Takže ďalší pokus, teraz z môjho Instagramu. Hej ty donášač, v prípade, že nemáš čo robiť, choď a po*eb sa!“ napísala bez okolkov Javorčeková.

Tú sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, kto je podľa nej za zablokovanie jej stránky zodpovedný. „Môžem si len domyslieť, čo ľudí vedie k tomu, aby moje fotky nahlasovali. Ja si z toho nič nerobím a nebudem z toho vyvodzovať žiadne dôsledky,“ prezradila pre Topky.sk sexica.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu