Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ukázala bradavku a nahé prsia »dokorán«: Kráska z Paneláku iba v priesvitnom župančeku!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (5)
Lucia Javorčeková (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Pozor, len na vlastné riziko! Pekelne dráždivé pózy a vyzývavé oblečenie pre ňu nie sú žiadne tabu a svoje krivky veľmi rada odhaľuje tak, ako ju Pán Boh stvoril. Lucia Javorčeková (27) skrátka dobre vie, ako napružiť mužskú predstavivosť na maximum. O horúce momenty sa postarala aj nedávno, keď svojim sledovateľom naservírovala nielen nahé vnady, ale aj neposlušnú bradavku. Páni, dýchajte zhlboka!

Luciu Javorčekovú si televízni diváci môžu pamätať z účinkovania v jojkárskom seriáli Panelák, v ktorom si zahrala epizódnu postavu zvodnej asistentky Mateja Landla. Oveľa populárnejšia je však brunetka v Taliansku, kde patrí medzi najžiadanejšie glamour modelky. Za všetko hovorí aj jej takmer 600-tisícová fanúšikovská základňa na Instagrame.


Kráska z jojkárskych obrazoviek bez zábran: Na web sa vycapila ÚPLNE HOLÁ!


No nič nie je zadarmo a svoje o tom vie aj zvodná kráska, ktorá svojich priaznivcov pravidelne zásobuje poriadne šteklivými fotografiami. Pastvou pre mužské oči je nepochybne aj jej nedávny záber, ktorým sa opäť raz pripomenula v jednej z tých šťavnatejších pozícii.

Sexica totiž pózovala v priesvitnom župančeku, ktorý rafinovane odhalil jej najväčšie ženské zbrane. Lucia však ukázala nielen napumpované prsia „dokorán“, ale aj neposlušnú bradavku, ktorá spod dráždivého kúsku doslova magnetizovala oči sledovateľov. Absolútnou dávkou sexepílu sa môžete pokochať aj vy!

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu