Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojkárska moderátorka dráždi v bikinách: Wau, pozrite na tie sexi krivky!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (4)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA - Pastva pre oči! Moderátorka Stanka Pavolová (35) skrýva pod šatami telo, ktoré musí rozpáliť každého muža. Nedávno totiž zverejnila záber, na ktorom pózuje v dvojdielnych sexi plavkách. Tie zvýraznili nielen napumpovaný dekolt, ale aj jej dokonale tvarovanú postavičku. A v tomto prípade netreba zvlášť prízvukovať, že plavovláska vyzerá priam neodolateľne.

Leto je v plnom prúde a chvíle sladkého ničnerobenia si naplno užíva aj slovenská moderátorka Stanka Pavolová. Dôkazom sú snímky, ktorými blondínka v týchto dňoch zásobuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach. Tentoraz ich však potešila jedným skutočne exkluzívnym záberom.

Na rajcovnej fotografii totiž sexica pózuje iba v dvojdielnych bikinách, ktoré zvýraznili jej najväčšie zbrane. Blondínka tak ani po prekročení tridsiatky nestráca nič zo svojho sexepílu a okrem chirurgicky vylepšeného poprsia sa môže pýšiť krivkami, ktoré rozpália hádam každého.

Postavu bohyne však nezískala známa jojkárka len tak zadarmo. Pavolová totiž celkom pravidelne pracuje na svojej kondícii, aby boli jej krivky ukážkové a sexi. Hm, tá drina a odriekanie v posilňovni skutočne stáli za to. Čo poviete?

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu