Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Haberova sexbomba Peštová pred 24 rokmi: Detská tvár a chôdza ako...!

Daniela Peštová je nádherná žena. Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová je nádherná žena. (Zdroj: Instagram D.P.)

PRAHA - Wau, veď to nie je ani ona! Modelka Daniela Peštová (46) bezpochyby patrí medzi najkrajšie ženy česko-slovenského šoubiznisu. Jej meno je známe všade vo svete, za čo vďačí dlhoročným modelkovským úspechom. Manželka speváka Paľa Haberu (54) a matka troch detí pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti video zo svojich začiatkov. Neuveríte ako vyzerala pred 24 rokmi na móle!

Tvár ako bábika, plné pery a divná chôdza! Áno, presne tak nejako vyzerala topmodelka Daniela Peštová v začiatkoch svojej profesionálnej kariéry. Blondínka, ktorej ťahá pomaličky na 50-tku, totižto v týchto dňoch zverejnila na Instagrame video z čias, kedy mala iba 22 rokov a hviezdila na móle. No zrejme málokto by ju dnes na záberoch z roku 1992 spoznal.

Nádherné dievča, s tvárou ako bábika, plnými perami a blond vlasmi prechádzajúce sa v bielych šatách po móle pre svetoznámu značku Prada, muselo každému na prehliadke vyraziť dych. Až na tú podivnú húpajúcu sa chôdzu, ktorou pripomínala kačku, vyzerala Daniela božsky.  

Tento fakt si s odstupom 24 rokov zjavne uvedomila aj samotná modelka, ktorá k videu napísala: „Detská tvár a tá chôdza!“ napísala v angličtine Peštová a pridala obrázok opice, ktorá si zakrýva oči. Čím chcela zrejme naznačiť, že sa na to nemôže pozerať a trošku sa zjavne za to hanbí. Ale podľa nás nie je za čo. S takou tvárou a telom by mohla chodiť akokoľvek a zrejme by to nikomu nevadilo... Nemyslíte?!

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu