Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Flašíková po údajnej nevere: Aha, s kým sa ukázala v spoločnosti!

Monika Flašíková Beňová Zobraziť galériu (19)
Monika Flašíková Beňová

BRATISLAVA – Opäť spolu! Manželstvo europoslankyne Moniky Flašíkovej Beňovej (47) sa údajne v poslednom čase otriasalo v základoch. Podľa medializovaných informácií sa sympatická brunetka vraj zaplietla s kolegom z Bruselu Ľubomírom Klčom. V stredu večer sa objavila opäť v spoločnosti a nebola sama. Pozrite, s kým si vykračovala bok po boku.

Poslankyňa Monika Flašíková Beňová a podnikateľ Fedor Flašík v máji tohto roka oslávili desať rokov manželstva. V posledných mesiacoch však preletelo médiami, že vo vzťahu im to začalo výrazne škrípať. Politička sa údajne mala zapliesť s kolegom – mladým právnikom Ľubomírom Klčom. Brunetka však tvrdí, že manželstvo s Fedorom  je v poriadku a aféra je len vymyslená.

V stredu večer sa objavila na krste knihy bývalej moderátorky Fashion Tv Jany Mutňanskej, ktorý sa konal v kaviarni na nábreží Dunaja. Na prekvapenie mnohých europoslankyňa neprišla sama. Dorazila v spoločnosti manžela, čím zrejme chceli verejnosti ukázať, že je medzi nimi naozaj všetko v poriadku. Hoci si žiadne partnerské nežnosti neprejavovali, dokonca ani nesedeli vedľa seba, neustále sa usmievali a zabávali spoločne v jednej partii po celý večer.

Zaujímalo nás preto, ako si spoločný večer Monika s manželom užila a ako sa jej akcia páčila. Doteraz sme sa však odpovede nedočkali. 

Okrem príchodu s manželom zaujala Beňová na tejto párty aj svojou luxusnou kabelkou. Tá pochádza z tohtoročnej letnej kolekcie prestížneho parížskeho módneho domu  a stojí  niekoľko tisíc eur. Možno darček od manžela, či?

.

Monika Flašíková Beňová prišla do spoločnosti po dlhom čase s manželom Fedorom Flašíkom.
Zobraziť galériu (19)
Monika Flašíková Beňová prišla do spoločnosti po dlhom čase s manželom Fedorom Flašíkom.

Viac o téme: Monika Flašíková Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu