Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Flašíková obeťou úchyláka: Vytasil na ňu holý penis!

Monika Flašíková Beňová Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková Beňová (Zdroj: Facebook M.F.B.)

BRATISLAVA - Nechutné! Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (48) patrí k tým známym osobnostiam, ktoré aktívne komunikujú so svojimi priaznivcami prostredníctvom sociálnej siete Facebook. No zdá sa, že občas sa takýto otvorený vzťah s cudzími ľuďmi nevypláca. Brunetka sa totiž najnovšie na webe posťažovala, že sa stala obeťou úchyláka. Ten na ňu vytasil svoj penis a celé to okorenil oplzlými rečami.

Monika Flašíková-Beňová je známa tým, že svojich priaznivcov prostredníctvom sociálnej siete Facebook pravidelne zásobuje novinkami z profesionálneho, ale aj súkromného života. S voličmi je skrátka v neustálom kontakte. No zdá sa, že niekedy je to skôr na škodu.

Medzi internetovými používateľmi sa totiž nájdu aj takí, ktorí dokážu poriadne znechutiť deň... Svoje by o tom vedela rozprávať aj samotná europoslankyňa - na svojom profile sa totiž najnovšie posťažovala, že jej napísal akýsi pán a svoju správu okorenil tromi intímnymi fotkami. 

Poslal jej snímky svojho nahého prirodzenia a všetko doplnil oplzlými rečami. „Sú okamihy, kedy sa vskutku na FB pobavíte. Napríklad ja pred chvíľkou, keď mi tento týpek poslal hneď tri fotky jeho ‚penisu‛ aj s príslušným dôvetkom o tom, ‚ako mi to urobí‛,“ podelila sa o zážitok politička, ktorá na net vycapila aj záber úchylovho profilu. No, skrátka FUJ!

Monika Flašíková-Beňová sa na sociálnej sieti Facebook posťažovala, že ju obťažuje úchyl. Poslal jej dokonca tri fotky svojho prirodzenia.
Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková-Beňová sa na sociálnej sieti Facebook posťažovala, že ju obťažuje úchyl. Poslal jej dokonca tri fotky svojho prirodzenia.  (Zdroj: Facebook M.F.B.)

 

Viac o téme: Monika Flašíková-Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu