Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po rokoch podozrení: ROZVOD u Flašíkovcov!

Monika a Fedor Flašíkovci Zobraziť galériu (4)
Monika a Fedor Flašíkovci

BRATISLAVA - Skončili spolu! Monika Flašíková a Fedor Flašík sa vzali pred desiatimi rokmi. Počas tých posledných však boli neustále upodozrievaní, že im to vo vzťahu škrípe. A nakoniec im manželstvo naozaj nevydržalo. Politička to naznačila na sociálnej sieti a náš zdroj tvrdí, že naozaj je definitívny koniec.

Už spolu nie sú! Po desiatich rokoch manželstva sa Monika a Fedor Flašíkovci rozhodli svoj vzťah ukončiť. O tom, že niečo dôležité v jej živote skončilo, svedčí aj političkin status na sociálnej sieti. 

„V tomto roku, ktorý o pár dní končí, sa v mojom živote veľa zmenilo. Niektoré vzťahy skončili, s niektorými ľuďmi sa naše cesty rozišli,” napísala Monika. A hoci by si možno mnohí mysleli, že išlo len o nejakých nepravých kamarátov, v tomto prípade sa status týka aj dôležitejšieho muža - Flašíkovej manžela. 

„Monika myslela aj na Fedora. Už spolu nie sú, rozvádzajú sa,” tvrdí náš zdroj. Ich vzťah sa pritom javil pošramotený už niekoľko posledných rokov. Viackrát sme zisťovali, či im to ešte klape. Naposledy bola Flašíková dokonca upodozrievaná z nevery. V júli sa však spolu ešte ukázali v spoločnosti.

Po rokoch podozrení: ROZVOD
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Monika Flašíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu