Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Odvážna aj v tehotenstve: Nahá FOTO farmárky Komorovej!

Nikola Komorová neprestáva provokovať ani v tehotenstve. Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová neprestáva provokovať ani v tehotenstve. (Zdroj: Facebook N.K.)

BRATISLAVA - Fúúúha! Exfarmárka Nikola Komorová (24) patrí k ženám, ktoré rady provokujú. Dôkazom sú aj jej super sexi zábery na sociálnych sieťach, z ktorých sa podlomili kolená už nejednému mužovi. Aktuálne tmavovláska nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. A hoci má krivky viditeľne zaoblené, odvaha jej nechýba ani teraz... Najnovšie totiž na web zavesila svoju nahú tehotenskú foto. Pozrite!

Na Topkách sme vás koncom apríla informovali o šťastnej novinke v živote exfarmárky Nikoly Komorovej. Po tom, čo sa rozišla s manželom a v mladšom futbalistovi Filipovi Ďurišovi našla novú lásku, sa dvojica už môže tešiť aj na prvého spoločného potomka. 


Sexica Komorová po dramatickom rozchode s tyranom: Je tehotná! A plánuje aj druhú svadbu...


Aktuálne je budúca mamička už v piatom mesiaci tehotenstva. No napriek viditeľne zaobleným krivkám jej odvaha zjavne nechýba. Bratislavčanka je známa tým, že rada provokuje sexi zábermi a neprestáva s tým ani počas tehotenstva. 

Na Facebook totiž najnovšie zavesila svoj nahý tehotenský záber. Jediné, čo zahaľuje tmavovláskine telo, je biely župan, no ani ten neprekryl tie najintímnejšie miesta. O to sa postarali až hviezdičky, ktoré si kráska na bradavky dodatočne pridala, a rafinovaný postoj tela. Veď pozrite!

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu