Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexica Komorová po dramatickom rozchode s tyranom: Je tehotná! A plánuje aj druhú svadbu...

Zdá sa, že Nikola Komorová našla svoju životnú lásku. Zobraziť galériu (4)
Zdá sa, že Nikola Komorová našla svoju životnú lásku. (Zdroj: Facebook N.K.)

BRATISLAVA - Budú z nich rodičia! Nikola Komorová (24) rok 2015 za šťastný zrejme považovať nebude. Rozišla sa totiž s manželom, ktorý ju podľa jej vlastných slov otĺkal a ponižoval. V súčasnosti tmavovláska žiari šťastím po boku novej lásky - futbalistu Filipa Ďuriša (21). A všetko nasvedčuje tomu, že má opäť o jeden dôvod na radosť viac. Do redakcie nám totiž prišiel tip, že exfarmárka vraj čaká dieťa a dokonca rozmýšľa aj nad druhou svadbou. Brunetka nakoniec tehotenstvo aj potvrdila.

Nikola Komorová si minulý rok prešla hotovým peklom. Rozišla sa s manželom, ktorému svoje áno povedala len dva roky dozadu. Ako nám totiž prezradila, vo vzťahu s ex prežívala doslova muky. Partner ju mal otĺkať a ponižovať a po jednom z jeho agresívnych prejavov vraj dokonca skončila v nemocnici.


Desivé pozadie Komorovej »finančného podvodu«: Roky otĺkania a ponižovania... Dobitá skončila v nemocnici!


Teraz však tmavovláska akoby nabrala druhý dych. Našla si novú lásku a doslova žiari šťastím. Netají sa tým, že je zamilovaná až po uši a cíti, že toto je ten pravý. Reč je o mladom futbalistovi Filipovi Ďurišovi, s ktorým tvorí pár už niekoľko mesiacov. Práve on jej pomohol spamätať sa z nevydareného vzťahu. 

No a aktuálne to vyzerá tak, že šťastná dvojica už čoskoro posunie svoj vzťah o krok ďalej. Plánujú si zaobstarať spoločné hniezdočko a navyše... Do redakcie sa nám dostala informácia, že známa Bratislavčanka je v požehnanom stave a už čoskoro plánuje aj svadbu. „Nikola je tehotná a na bábätko sa aj s Filipom už veľmi tešia. Dokonca už rozmýšľajú aj nad svadbou,“ prezradil nám náš zdroj.

Kontaktovali sme v tejto súvislosti aj samotnú Nikolu, no doposiaľ nám na naše správy neodpovedala. No stačí len jediný pohľad na jej profily na sociálnych sieťach a všetko nasvedčuje tomu, že potetovaná kráska skutočne nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. V poslednom období totiž zdieľa prevažne články a fotky s bábätkovskou tematikou, navyše aj jej záhadné statusy naznačujú, že by to tak skutočne mohlo byť. 

„Už teraz viem, že to naše dieťatko bude najláskavejšie a konkurenciu žiaľ mať nebude,“ napísala Komorová v polovičke marca. „Tá hviezdička v mojich očiach je šťastie, po mojom boku stojí muž number one. Vďaka nemu viem, čo je šťastie, láska, milovanie, úprimnosť. Život dám za neho a našu rodinu! To, čo ma dostane na kolená je on a naše dieťa!“ zverejnila Nikola k jednej zo spoločných fotiek a samozrejmosťou sú aj hashtagy „sexy mommy“.

Napokon vo štvrtok, po tom, čo sme Nikolu kontaktovali, na svojom profile na Facebooku zverejnila status, ktorý všetko potvrdzuje. „Dnes som mala najkrajší deň v živote. Videla som môjho drobčeka. Najkrajší pocit, čo žena môže prežívať,“ napísala Komorová. Budúcim rodičom gratulujeme! 

Podľa našich informácií Nikola Komorová s partnerom Filipom Ďurišom čakajú svoje prvé dieťa.
Zobraziť galériu (4)
Podľa našich informácií Nikola Komorová s partnerom Filipom Ďurišom čakajú svoje prvé dieťa.  (Zdroj: Facebook N.K.)

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu