Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

5 mesiacov po rozvode svadba: Tajomstvo rýchleho sobáša kontroverznej farmárky Komorovej!

Nikola Komorová Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Druhýkrát sa vydala! Len pred piatimi mesiacmi sme vás na Topkách informovali o rozvode markizáckej exfarmárky Nikoly Komorovej (24). Tmavovláska sa koncom apríla konečne odpútala od svojho exmanžela, ktorý ju podľa jej vlastných slov roky otĺkal a ponižoval. Kráska však už v tom čase mala po svojom boku nového partnera, s ktorým navyše čaká už aj dieťa. A včera mu dokonca povedala svoje áno. Musela... Kvôli tomuto!

Koncom minulého roka sa Nikola Komorová rozišla s manželom Tomášom Práznovským. Dôvodom malo byť jeho agresívne správanie - ako nám totiž tmavovláska vtedy sama prezradila, partner ju mal otĺkať a ponižovať, kvôli čomu dokonca skončila aj v nemocnici. Definitívne sa však od neho odpútala až koncom apríla, keď prebehol rozvod. 

Odvtedy uplynulo len 5 mesiacov... A z Nikoly sa včera stala opäť vydatá pani. Sladkou novinkou sa čiernovláska pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila fotku s manželom. Dvojica sa na nej pochválila zlatými obrúčkami. „Mr. & Mrs. Ďuriš. Už sme svoji a verím, že navždy. Zobrala som si najlepšieho na svete. Milujem ho,“ napísala k snímke čerstvá manželka.

Svoje áno povedala partnerovi Filipovi Ďurišovi, s ktorým čaká aj svoje prvé dieťa. No a práve to je evidentne dôvodom Komorovej rýchleho sobáša. Zákon o rodine totiž hovorí, že ak sa dieťa narodí do 300. dňa po zániku manželstva alebo po jeho vyhlásení za neplatné, automaticky sa ešte považuje za otca exmanžel matky - teda Tomáš Práznovský. 

Toto však neplatí v prípade, že sa budúca mamička pred pôrodom znovu vydá. Vtedy zákon uzná za otca jej neskoršieho manžela, a to aj napriek tomu, že sa bábätko vypýta na svet pred uplynutím 300-tého dňa. Komorová a jej láska sa tak rýchlym sobášom vyhli zbytočným komplikáciám s určovaním otcovstva na súde. 

Nikola Komorová sa v piatok znova vydala.
Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová sa v piatok znova vydala.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu