Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z kontroverznej farmárky Komorovej mama: Pochválila sa fotkou novorodenca!

Nikola Komorová porodila. Zobraziť galériu (4)
Nikola Komorová porodila. (Zdroj: Facebook N.K.)

BRATISLAVA - Kontroverzná farmárka Nikola Komorová (25) len pred rokom prežívala ťažký rozchod so svojim bývalým manželom a dnes sa už teší novej rodinke. Svojmu aktuálnemu manželovi, futbalistovi Filipovi Ďurišovi dnes o 13:50 porodila chlapčeka, ktorému dala meno Filip Noe. Na sociálnej sieti Instagram sa už pochválila aj fotkou. Pozrite, toto je on!

Nikola Komorová prežíva krátko pred Vianocami najšťastnejšie chvíle svojho života. Na svet totiž dnes krátko pred 14. hodinou popoludní priviedla svoje prvé dieťatko - synčeka, ktorý dostal meno Filip Noe. 

Tmavovláska sa šťastnou novinkou pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zavesila aj fotku novorodenca. „Už som tá najšťastnejšia maminka na svete. Máme tak krásneho syna. Filipko Noe má 3030 gramov, 49 cm, narodený dnes o 13:50,“ podelila sa s priateľmi čerstvá mamička. 

„Pocit neskutočný. Môj najväčší anjelik, moja láska, môj mužíček prekrásny. Ďakujem za podporu svojmu mužovi, bez ktorého by som to dala ťažko. Filip Ďuriš, ďakujem ti za prekrásneho chlapca,“ dodala Komorová. Gratulujeme!

Nikola Komorová sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou svojho synčeka.
Zobraziť galériu (4)
Nikola Komorová sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou svojho synčeka.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu