Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Strašná bolesť a beznádej... Obrovské problémy Komorovej po pôrode: Kvôli MEGA silikónom!

Nikola Komorová Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Exfarmárka Nikola Komorová (25) sa začiatkom decembra stala mamou. Na svet priviedla chlapčeka, ktorému spolu s manželom Filipom Ďurišom dali meno Filip Noe. Aktuálne si tmavovláska užíva prvé týždne doma v spoločnosti novorodenca. A už jej tieto sladké chvíle znepríjemňujú problémy. Čerstvá mamička prežíva strašnú bolesť a beznádej.

Nikola Komorová dostala tento rok bez pochýb najkrajší vianočný darček - začiatkom decembra sa z nej totiž stala mama. Na svet priviedla chlapčeka, ktorému s manželom Filipom Ďurišom dali meno Filip Noe. 

Tmavovláska si už niekoľko týždňov užíva príjemné chvíle spojené so starostlivosťou o novorodenca. Aktuálne jej ich však kazia obrovské bolesti. Ako sa totiž zverila na sociálnej sieti Instagram, pokazila sa jej odsávačka a keď ju chcela nahradiť rukami, takmer jej vyhŕkli slzy.

Za všetko môžu jej silikóny. „Už mi je do plaču, lebo nemám ako odsávať a ručne to neni ono, tak nič neodsajem. Plus mám silikón a keď tlačím rukami, to strašne bolí,“ priznala zúfalá mamička. Navyše, ak by bolesť predsa len pretrpela, mohol by nastať ďalší problém. 

„Ráno som sa dočítala, že to rukami nesmiem, lebo že si môžem zdeformovať silikón alebo poškodiť stlačením akýmkoľvek, tak to už radšej nerobím,“ dodala ubolená Komorová, ktorá touto cestou prosila svojich známych, či by jej niekto odsávačku nemohol požičať. 

Nikola Komorová krátko pred Vianocami riešila nepríjemný problém.
Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová krátko pred Vianocami riešila nepríjemný problém.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu