Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutálne sexi Partlová: Vytasila svoje zbrane!

Miroslava Partlová Zobraziť galériu (5)
Miroslava Partlová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Mňau, tá je ale...! Herečka a speváčka Miroslava Partlová (31) momentálne hviezdi v legendárnom muzikáli Mačky. O zaujímavé scény a kostýmy tam ale rozhodne núdza nie je. Tento fakt potvrdzuje aj samotná brunetka, ktorá sa pred očami divákov pretŕča v skutočne rafinovanom kúsku. Jej outfit je totiž taký zvodný, že sa pri predstavení zmyselnej cicuške do očí istotne nepozriete.

Herečka Miroslava Partlová sa do povedomia verejnosti zapísala účinkovaním v jojkárskom seriáli Panelák. S jeho poslednou klapkou sa však brunetka z televíznych obrazoviek na istý čas vytratila. Svoj herecký talent ale momentálne predvádza na divadelných doskách, kde stvárňuje viaceré zaujímavé postavy.

Výnimkou nie je ani jej účinkovanie v svetoznámom muzikáli Mačky, v ktorom sú protagonisti odetí do kostýmov zvodných mačiek a kocúrov. V náročnom, no o to originálnejšom predstavení, sa tak z Partlovej stala hotová sexi šelmička, za čo môže aj poriadne zmyselný kúsok, v ktorom vystupuje.

Pohľady prítomných si počas každého predstavenia vyslúži najmä jej hlboký výstrih s výrazne vyčnievajúcou podprsenkou, ktorá sa v rajcovnom modeli prediera von hádam z každej strany. Mužské oči však asi najviac brunetka zamestná obrysmi svojich predností, ktoré počas vystúpenia vytasí v plnej svojej kráse. Rafinovaný detail tak bezpochyby podčiarkne, že talentovaná umelkyňa pôsobí priam super sexi. Veď pozrite sami!

Herečka Miroslava Partlová vystavila na obdiv zvodný dekolt, na ktorom sa vynímali obrysy jej predností, ale aj vytŕčajúca podprsenka.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Miroslava Partlová vystavila na obdiv zvodný dekolt, na ktorom sa vynímali obrysy jej predností, ale aj vytŕčajúca podprsenka.  (Zdroj: Divadlo Nová scéna)

Viac o téme: Miroslava Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu