Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Partlová v kine s... Mirka, s kým vlastne chodíš?!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (8)
Mirka Partlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Prekvapila! Bývalá hviezda seriálu Panelák Mirka Partlová (31) šokovala pred trištvrte rokom verejnosť tým, že sa po troch rokoch randenia rozišla so spevákom Petrom Cmoríkom (36). Dôvodom krachu ich vzťahu mal byť románik s mladším kolegom Patrikom Vyskočilom (24). No ako sa najnovšie zdá, blondínka sa zrejme nevie rozhodnúť, ktorý muž je pre ňu ten pravý. V stredu podvečer sa totiž objavila v kine na premiére obľúbenej rozprávky, kde jej spoločnosť robil aj jej exfrajer.

Kamaráti alebo opäť frajeri? Už je to takmer rok, čo topky verejnosti odhalili románik herečky Mirky Partlovej s jej kolegom Patrikom Vyskočilom, s ktorým ju spojil muzikám Ôsmy svetadiel. Hoci sa blondínka k hercovi ako partnerovi oficiálne nepriznala, napriek tomu skončil v októbri minulého roka jej trojročný vzťah so spevákom Petrom Cmorikom.

V stredu podvečer sa herečka objavila v kine v istom nákupnom centre na brehu Dunaja, kde si prišla pozrieť premiéru ďalšieho pokračovania rozprávky Doba ľadová – mamutí tresk. Spoločnosť jej robila nielen kamarátka a kolegyňa Barbora Švidraňová, ale na prekvapenie mnohých aj jej bývalý frajer. Nebol to však Peter Cmorik, ale herec a spevák, s ktorým randila celé dva roky ešte pred bývalým superstaristom, a to Martin Madej.

Svoj vzťah držali vtedy v súkromí a málokedy sa spolu objavovali na verejnosti. Dokonca Madej podľa našich informácií bral tento rozchod v tom čase dosť ťažko, a tak je pre mnohých prekvapením, že po rokoch sedeli v kine bok po boku. Dokonca sa nebránili ani spoločnej fotografii, ktorú Švidraňová zavesila na sociálnu sieť.

Zaujímalo nás preto, či sa dvojica dala opäť dokopy, alebo sú s odstupom času iba kamaráti. Po niekoľkých telefonátoch sa nám podarilo nakoniec skontaktovať aspoň s Madejom. „Bola to zhoda náhod. Boli sme tam pozvaní. Barborka Švidraňová k rozprávke naspievala pieseň a ja som robil k tomu vokály, tak nás pozvali,“ uviedol Madej, ktorý priznal ako to medzi nimi je. „Áno, sedel som aj vedľa Mirky, ale bol som tam s bratom. My máme s Mirkou veľmi dobrý vzťah, aj napriek tomu, že sme kedysi tvorili pár. Ale teraz ho netvoríme. Nie sme spolu, ani nič podobné,“ dodal na záver so smiechom spevák, ktorému sa premiéra rozprávky veľmi páčila.

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu