Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nový párik v slovenskom šoubiznise: Ruka v ruke prichytení na verejnosti!

Samo Spišák Zobraziť galériu (5)
Samo Spišák (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je v tom až po uši! Slovenský herec Samo Spišák (23) doslova žiari šťastím. Niet sa čomu čudovať, veď najnovšie sa po jeho boku začala objavovať nová žena. A tiež nie je neznáma. Srdce sympaťáka si totiž získala jeho herecká kolegyňa.

Láska je mocný čarodej a ten ani zďaleka neobchádza známe tváre slovenského šoubiznisu. Živým dôkazom je herec Samo Spišák, ktorý sa už nejakú dobu pýši novou známosťou. A nie hocijakou. Jeho srdce si najnovšie získala kolegyňa priamo z hereckej brandže Monika Potokárová, ktorá mimochodom tvorila v minulosti pár aj s režisérom Paneláka Romanom Fabianom.


Nový milenecký pár v Jojke: Herečka z Paneláku zbalila kolegu!


A v seriáli si Monika aj sama zahrala. Zhodou okolností jej mamu stvárňovala Lenka Barilíková, ktorá je v skutočnom živote matkou Sama Spišáka. To je ale náhodička, čo? Práve počas natáčania spomínaného seriálu trávili mladí umelci spoločné chvíle, ich postavy totiž spolu trochu flirtovali. Iskry však evidentne začali lietať aj mimo kamier. 

Zaľúbenci svoju lásku už bez problémov ukazujú aj na verejnosti. Sympatický párik sa nám totiž podarilo nafotiť pri istom nákupnom centre v Bratislave, kde si ruka v ruke vyšli spoločne na prechádzku. A bolo jasné, že títo dvaja k sebe teraz patria. Pozrite sami, ako im to spolu pristane!

Hereckí kolegovia z jojkárskeho Paneláka svoju lásku viac neskrývajú.
Zobraziť galériu (5)
Hereckí kolegovia z jojkárskeho Paneláka svoju lásku viac neskrývajú.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Samo Spišák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu