Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Partlová v depresiách: Zúfalý plač kvôli vzťahu so zajačikom!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Minulý rok verejnosť prekvapil nečakaný rozchod Mirky Partlovej (31) a speváka Petra Cmorika (36). Hovorí sa, že za rozpadom ich vzťahu stojí mladý muzikálový herec Patrik Vyskočil (24), s ktorým sa mala herečka dlhšiu dobu stretávať. Aktuálne to však vyzerá tak, že románik so zajačikom umelkyňa už oľutovala a dokonca ju videli aj zúfalo plakať. Dôvod? Čítajte!

Mirka Partlová je vo veku, kedy už každá žena začína rozmýšľať nad zakladaním rodiny. Napokon aj vo svojom okolí má mnoho kolegýň, ktoré sa už tešia z potomka... A minulý rok ešte všetko nasvedčovalo tomu, že podobným smerom sa bude uberať aj ona.

Dlhé roky totiž tvorila stabilný pár so spevákom Petrom Cmorikom, s ktorým si zaobstarala aj spoločné hniezdočko lásky. Lenže zrazu sa začalo šuškať o niečom, čo celú túto idylku narušilo – blondínka sa vraj potajme stretávala s hereckým kolegom Patrikom Vyskočilom. 


Rozchod Partlovej a Cmorika?! Chce ho vraj odkopnúť... Kvôli tomuto mladíkovi!


Nasledoval rozchod a spočiatku to vyzeralo tak, že s vyvŕbením celej situácie je Mirka spokojná. Teraz je už ale všetko inak... Podľa informácií od nášho zdroja sa totiž umelkyňa trápi. A dôvod? Tým je práve vzťah s mladučkým zajačikom. 

Herečke podľa našich informácií začali tikať biologické hodiny a v poslednom období máva doslova depresie z toho, že ešte nemá dieťa. „Dokonca kvôli tomu asi trikrát plakala na jednom súkromnom žúre, kde to videli viacerí ľudia,“ prezradil nám zdroj.

Nuž, vzťah s mladším mužom má pre ženu v herečkinom veku svoje výhody, no aj nevýhody... A práve toto je jedna z nich. V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú Partlovú s otázkou, či je pravda, že by sa chcela čoskoro stať matkou. Doteraz nám však neodpovedala. 

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu