Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hantuchová je riadna šupa: Pozrite na to božské telo!

Sexi Daniela Hantuchová. Zobraziť galériu (5)
Sexi Daniela Hantuchová. (Zdroj: espn.com)

MALORKA – Wau, toto vás dostane! Jedna z našich najlepších tenistiek Daniela Hantuchová (33) je nielen úspešná športovkyňa, ale bezpochyby aj krásna žena. Na spoločenských akciách je vždy dokonale nastajlovaná, čo predviedla aj uplynulý víkend na istej párty na Malorke. Svojím sexi outfitom, no najmä dokonalým telom všetkým prítomným hosťom vyrazila dych.

Odhalila dokonalé krivky! Daniela Hantuchová je často označovaná za jednu z najkrajších slovenských športovkýň. Niet sa čo čudovať. Veď vždy ohurovala štíhlou postavičkou, vysokou postavou a krivkami à la modelka. 

Svoju krásu dokázala okrem toho podčiarknuť  aj skvelými outfitmi. Dôkazom je aj nedávna párty na Malorke, kde sa objavila aj Daniela, ktorá ihneď všetkých prítomných hostí upútala svojim vzhľadom.

Rodáčka z Popradu si totiž na túto akciu obliekla outfit, ktorý skôr odhaľoval ako zakrýval. Obtiahnutá sukňa nad kolená a krátky top siahajúci nad pupok, tzv. crop top, odhalil jej dokonalé proporcie – štíhle dlhé nohy, no najmä vypracované bruško. 

Blondínka sa záberom z akcie pochválila aj na sociálnej sieti, kde na seba pochvalné komentáre nenechali dlho čakať. Niet sa čo čudovať, Daniela je poriadna šupa... Čo poviete?

Okrem Daniely Hantuchovej sú na Malorke aj ďalšie slovenské krásky. Spolu so známou tenistkou totiž otvárali golfový turnaj finalistky Miss Universe SR 2016. Nám sa podarilo získať záber blondínky v družnom rozhovore s riaditeľkou súťaže krásy Silviiou Lakatošovou. 

Daniela Hantuchová so svojou mamou a Silviou Lakatošovou
Zobraziť galériu (5)
Daniela Hantuchová so svojou mamou a Silviou Lakatošovou

 

Viac o téme: Daniela Hantuchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu