Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hantuchovej nový chlap: Má ho po Ďurianovej!

Daniela Hantuchová Zobraziť galériu (9)
Daniela Hantuchová (Zdroj: feminity.sk)

BRATISLAVA – Pristane im to spolu! Reč je o tenistke Daniele Hantuchovej (34) a jej novom partnerovi, s ktorým sme v minulosti vídavali aj bývalú markizácku moderátorku Mariannu Ďurianovú (40). Nejde však o žiadneho ich milenca, ale o tanečného partnera, s ktorým športovkyňu už čoskoro uvidíme v Let´s Dance.

Pre tenistku Danielu Hantuchovú je pohyb samozrejmosťou, a tak je bezpochyby jednou z favoritiek nadchádzajúcej šiestej série tanečnej šou Let´s Dance. Tu sa objaví bok po boku s novým chlapom. Nejde však o jej novú známosť, ale o tanečného partnera, ktorým bude Erik Ňarjaš (32).

Ten nie je divákom vôbec neznámy. V minulosti totiž tancoval s moderátorkou Mariannou Ďurianovou, s ktorou si skvelo rozumel. Okrem nej vyzvŕtal v ostatných sériách aj fitnesku Zoru Czoborovú, či českú modelku Simonu Krainovú. Ani raz sa mu však nepodarilo siahnuť na pomyselnú korunku kráľa tanečného parketu. Možno práve teraz po boku krásnej a šikovnej športovkyne sa mu to podarí.

No hoci pre tenistku je pohyb prirodzený, tanečné tréningu sú pre ňu predsa len niečo nové. „Zatiaľ je to veľmi zaujímavé, lebo je to pravý opak toho, na čo som zvyknutá. Teraz sa musím začať pohybovať tanečne, čo je úplne odlišné od tenisového pohybu, na aký som bola doteraz zvyknutá. Je to naozaj náročné, ale veľmi, veľmi sa na to teším,“ priznala dlhonohá kráska pre internetový portál markiza.sk, ktorá s tanečným partnerom trénuje v Ríme, kde teraz žije.

„Trénovať s Danielou v Ríme je cool, máme pokoj, môžeme sa sústrediť na tanec, každý deň trénujeme dvojfázovo a beháme. Veľmi si rozumieme, máme veľa srandy, lebo pre Danielu je to úplne nový pohyb,“ priznal pre spomínaný web na záver Erik, ktorý bude jediným profesionálnym tanečníkom v tejto tanečnej šou. Ako im to spolu pôjde, uvidíme už čoskoro.

Daniela Hantuchová s Erikom Ňarjašom sa objavia ako tanečný pár v Let´s Dance.
Zobraziť galériu (9)
Daniela Hantuchová s Erikom Ňarjašom sa objavia ako tanečný pár v Let´s Dance.

Viac o téme: Let´s DanceDaniela HantuchováErik Ňarjaš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu