Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hantuchová v Ríme vyráža dych: A to si len tak kráča po ulici... Pozrite!

Daniela Hantuchová Zobraziť galériu (8)
Daniela Hantuchová

RÍM – Je poriadne sexi! Reč je o tenistke Daniele Hantuchovej (34), ktorá žije v Ríme, kde momentálne aj trénuje so svojím tanečným partnerom Erikom Ňarjašom (32) na nadchádzajúcu tanečnú šou Let´s Dance. Pred pár dňami sa potulovali talianskymi uličkami a blondínka bola neprehliadnuteľná, hoci bola oblečená v bežnom letnom outfite. Pozrite, aká bola krásna a sexi!

Daniela Hantuchová bezpochyby patrila k našim najkrajším športovkyniam. Hoci tenis už zavesila na klinec, pri pohľade na jej dokonalé krivky a dlhé nohy netreba ani veľmi rozmýšľať, čím by sa mohla živiť ďalej. Bola by z nej bezpochyby skvelá modelka. Má dlhé nohy a dokonalé miery.


Hantuchovej nový chlap: Má ho po Ďurianovej!


Presvedčiť sa o tom mohli aj Taliani, ktorí na nej mohli pred pár dňami oči nechať, keď sa prechádzala so svojím tanečníkom Erikom uličkami Ríma. V čiernych letných šatách s rozparkom, ako aj o deň neskôr v ultra krátkych kraťasoch vyzerala nesmierne zvodne a sexi. Jej dlhé štíhle nohy všetkým okoloidúcim vyrážali dych. Bezpochyby sú to jedny z najkrajších nôh nášho šoubiznisu, ktoré sa čoskoro budú zvŕtať na tanečnom parkete v šou Let´s Dance. Veď posúďte sami! Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII»

Daniela Hantuchová v sexi čiernych šatách ukázala štíhle nohy.
Zobraziť galériu (8)
Daniela Hantuchová v sexi čiernych šatách ukázala štíhle nohy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Daniela Hantuchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu