Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nečakané odhalenie: Nevraživosť vo veľkom jojkárskom projekte!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (4)
Vlado Voštinár

BRATISLAVA – Toto nikto ani len netušil! Moderátor Vlado Voštinár (52) patrí bezpochyby k obľúbeným tváram televízie Joj. Moderoval niekoľko nosných a úspešných projektov. Jedným z nich bol pred 11-timi rokmi aj Miliónový tanec, na ktorý však jojkár paradoxne spomína nerád. Dôvod? Nevraživosť účinkujúcich.

Roky utajovaná skutočnosť! Presne pred 11 rokmi, v júni 2005, Slovensko roztancovala šou s názvom Miliónový tanec, ktorú moderovali Lenka Čviriková Hriadelová a Vlado Voštinár. Na tento projekt si nedávno zaspomínal aj ostrieľaný moderátor, ktorý však paradoxne na túto pracovnú skúsenosť nespomína rád a svoje účinkovanie v nej berie dosť kriticky.

„Miliónový tanec bol prekrásny projekt, mal len jeden jediný nedostatok, a to som bol ja. Paradoxne je to pre mňa moderátorsky asi zatiaľ prvý a zatiaľ jediný projekt, v ktorom som sa vyslovene trápil. Mal som pocit, že moje obsadenie do toho projektu nebola najšťastnejšia voľba a naozaj som to tak cítil,“ prezradil nedávno pre jojkársky web moderátor. 

Dôvodom boli nie príliš dobré vzťahy medzi ním  a účinkujúcimi. „Vtedy som mal pocit z tých tanečníkov, že chcú mať moderátora, ktorý bude z tej tanečnej brandže a naozaj mi to dávali veľmi pociťovať. Tanečníci sú naozaj veľmi silná komunita a každý, kto tam nejakým spôsobom pribudne, tak nie vždy bol vítaný s otvorenou náručou, teda aspoň ja som to tak pocítil,“ odhalil po rokoch skryté tajomstvo Voštinár. „Oceňujem celý projekt, ale napokon som bol rád, keď skončil. Lenka sa v tom cítila dobre, lebo ona je viac taká prispôsobivejšia ako ja. Ja to neviem tak dobre odfiltrovať. Aj som sedel s dramaturgom a hovoril mu, čo ja s tým budem robiť, koľko ešte prenosov?“

Problémom bolo zjavne to, že tanečníci ho nebrali za svojho a Vlado mal vtedy pocit, že nie je medzi nimi úplne vítaný a ani po šou s nimi preto neostal v kontakte. „Priznám sa, že nejaké veľké kontakty s nimi nemám ani nesledujem ich kariéru, ale už vtedy sa ukazovali, že sú veľmi dobrí,“ dodal na záver známy jojkár.

Vlado Voštinár  a Lenka Čviriková Hriadelová ako moderátori šou Miliónový tanec.
Zobraziť galériu (4)
Vlado Voštinár a Lenka Čviriková Hriadelová ako moderátori šou Miliónový tanec.

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu