Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Moderátor Vlado Voštinár bol online: Máte pre mňa milenku?!

Vlado Voštinár. Zobraziť galériu (2)
Vlado Voštinár.

BRATISLAVA – Moderátora Vlada Voštinára (47) môžete najnovšie vidieť v jojkárskej relácii s názvom Bordelári. Na vaše zvedavé otázky odpovedal v tomto online rozhovore.

Sympatický Vlado Voštinár začínal ako moderátor v rádiu. Známym a obľúbeným sa však stal najmä vďaka moderovaniu rôznych súťažných relácií v televízii.

Zrejme najväčšiu popularitu mu priniesla relácia Inkognito na televízii Joj. Neskôr na Kolibe moderoval súťažný program Vojna slov. Našiel sa aj v jojkárskej relácii Nové bývanie, kde s pomocou realitných maklérov pomáha hľadať aktérom nový byť či dom.

Spoločne s tvorcami Nového bývania momentálne pracuje na novej relácii s názvom Bordelári, ktorú ste na Jojke mohli vidieť v sobotu. Majstri bordelári v rámci relácie prerobia bývanie prihlásených, vyhodia im z domu nepotrebné veci, ktoré v ňom nemajú žiadny zmysel, a to aj napriek tomu, že domáci k nim majú vrelý vzťah.

Moderátor je ženatý, má dve deti. Medzi jeho najväčšie záľuby patria predovšetkým lyžovanie a plávanie. Slabosť má pre sladkosti.

Rozhovor

10:11:54 - otázka od: jano Zdravim, nechceliby ste uz robit aj nieco ine, ako byvanie...co navrat inkognita? Dobrý deň. Pozdravujem všetkých. Tak som už online a ak mátechuť, tak sa pýtajte. Zdravím aj vás, Jano. Už robím, aj niečo iné, ako bývanie :-) Inkognito by bolo fajn a možno jeho čas ešte príde.

10:11:54 - otázka od: roman Mate mielenku?:) Máte nejakú pre mňa v ponuke? :-))

10:11:54 - otázka od: alana Nechceli by ste este nejaky prirastok do rodiny? To už nechám mladším. Ja som svoj genofond už rozdal.

10:14:43 - otázka od: jano Zdravim, zaujimalo by ma, aky bol vas najvacsi pruser v zivote? Zaspominate si?dik pekny den Išiel som vyniesť smeti, stretol som kamarátov a vrátil som sa o tri dni. Nemusím písať čo sa u nás dialo, však? :-)

10:18:22 - otázka od: sona Zdravim vas pan Vostinar. ako sa vam hralo v Panelaku? Nechceli by ste to skusit aj v inych jojkarskych serialoch? dakujem Dobrý deň. Ja som tam vlastne ani nehral, len som tam bol. Hrať ma neláka. Myslím, že na Slovensku je stále dosť hercov, ktorí na šancu čakajú.

10:19:17 - otázka od: peter Aky typ zien sa vam paci? Presne ako moja žena. Musia mať veľa ženského šarmu.

10:21:28 - otázka od: erika dobrý deň, boli sme spolu na plese, teda vy ako moderátor , ja ako hosť, boli ste super :-) a potom, pri preberaní tomboly ste ma označili za "kráľovnú večera" :-), viem, že to spolu súviselo (s tým kreslom), tak Vám za to ďakujem, bolo to milé...a prajem veľa veľa takto odmoderovaných plesov:-) Pamätám si vás :-)) Ples bol určite dobrý aj daka hosťom. Aj vám želám v živote veľa podobných chvíľ.

10:25:34 - otázka od: adam Zdravim, mna by zaujimalo, aku mate prezyvku. Lebo vasa kucerava, rysava hlava a vase priezvisko... riadne podnety :)))) ale nic v zlom Dobrý postreh Adam! Ja prosto so sebou ladím :-)) Boli časy, keď som bol vo Fun rádiu "párek z Trnavy" .

10:25:34 - otázka od: alica ahoj Vladko, kde chodievaš lyžovať? Si sympoš. Ahoj. Tento rok sa mi toho ušlo menej. Ale ak sa da, tak do Talianska, alebo do Jasnej.

10:26:51 - otázka od: Marcela Ste najlepší a najsympatickejší moderátor akého poznám :-) Trochu som sa začerveňal. Ďakujem. Je to mile od vas a dufam, že koeficient vašej úprimnosti bol vysoky :-))

10:29:13 - otázka od: Peťka Dobrý deň, máte sa? :) Dobrý deň. Mám sa ......asi aj dobre. Dá sa aj lepšie, ale po tom netúžim. A dá sa aj horšie a to nechcem.

10:30:10 - otázka od: Marko Dobrý deň pán Voštinár.Veľmi radi s manželkou sledujeme vašu reláciu Nové bývanie a chceli by sme vám,vášmu kolegovi a celému tímu Nového bývania popriať všetko dobré,zdravie a veľa ďalších tvorivých nápadov.S pozdravom Marko s manželkou. Ďakujem pekne. Odovzdám to štábu. Určite to poteší aj ich. Veľa úspechov aj Vám.

10:34:27 - otázka od: jana ahoj Vladko,chcela by som sa opytat aku relaciu by si chcel najviac moderovat a co by si ine robil okrem moderovania v televizi a v radiu? Ahoj Janka. Ja som už odmoderoval krásne projekty, po ktorých iní zatiaľ iba túžia. Teraz sa vytešujem z Nového bývania, Bordelárov a Hľadá sa milionár. Takže mám toho dosť a iné ambície už nemám.

10:38:44 - otázka od: Simona Ako sa Vám nakrúcajú Bordelári? Aké je to v porovnaní s Novým bývaním? Ktorú reláciu máte radšej? Je to ťažšie, ako Nové bývanie. Nakrúca sa dva dni po dvanásť hodín. Celý ten čas som v objatí "bordelu". Ale je to veselé a myslím, že aj výsledok je výborný. Takže Bordelári sa môžu stať ďalším milým programom o ľuďoch a pre ľudí.

10:40:36 - otázka od: Petra Ak by bordelári prišli k Vám, čo by Vám z domu vyhodili? Nič. Ja som pri sťahovaní dosť nekompromisne všetko vyhodil. A za niečím mi bolo časom aj smutno. Moje prvé lyže by som určite vrátil späť do pivnice.

10:41:30 - otázka od: Mišo Zdravím Vlado, chcem Vám len povedať, že z Vás ide kľud a pohoda a že sa vždy rád pozerám na relácie, ktoré sú pod Vašou taktovkou...s pozdravom fanúšik Piešťany Dobrý deň. Ďakujem. Teší ma to.

10:43:20 - otázka od: Niki Dobry den,ste velmi sympaticky clovek,dobry moderator,vy ste spokojny aj v sukromi vyzaruje to s vas..drzte sa... Ano, som spokojny aj v sukromi. Ďakujem. Držte sa aj vy.

10:50:29 - otázka od: jubi Bojim sa otvoriť konzeru, že z nej vyskočíš čo ty na to? Neviem či ťa bolo treba aj do Paneláka Ale to predsa nemyslíš vážne!? V Paneláku som bol necelú minútu, v novinách sa dosť dlho takmer vôbec nevyskytujem a mám dva víkendové polhodinové programy, ktoré idú v čase, keď ty si ešte momo TV. Takže si pokojne otvor ktorúkoľvek konzervu. Určite v nej nebudem.

10:51:56 - otázka od: Alica Ahoj to máš svoje vlasy, alebo trvalú ak to nie je tajomstvo odpovedať tak to urob. Prajem pekný deň :-))) To mám svoje a asi aj na trvalo.

10:52:26 - otázka od: kuko Dobrý deň pán Voštinár srdečne Vás pozdravujem a želám Vám príjemný deň.Dobre sa na Vás pozerá. Dobrý deň. Ďakujem. Teší ma to.

10:53:49 - otázka od: Monika čo robí Voštinár, keď nič nerobíííí????? Fajčí na balkóne šišu :-)). Ale to sa mi už dlho nestalo.

10:55:35 - otázka od: Lukas Bavi Vas praca v mediach? Nemate niekedy dojem, ze to nema zmysel a ze je to produkcia niecoho, co nema ziadny prinos pre siroku spolocnost? Nie, nemám taký dojem.

10:56:34 - otázka od: Jana Chcem Vás len pozdraviť,držím palce v ďalšej práci,ste mi veľký sympaťák,fešák,ide z Vás taký pohoďacký kľud,mám Vás rada,prajemvšetko dobré... :-) Ďakuje. Je to naozaj od vás milé. Pozdravujem aj ja Vás.

10:57:44 - otázka od: IVET Dobrý deň.Som Vaša fanúšička, chcem vás len pozdraviť a popriať všetko dobré. Ďakujem Ivet. Všetko dobré aj vám.

10:59:12 - otázka od: Peter Zrejme ste v neustálom kontakte s ľuďmi... Kam sa utiekate, keď chcete byť naozaj sám a mať od všetkých pokoj? Ja som sa dostal do stavu, kedy mi samota začína prekážať. Ale veľmi sa teším na jar a robotu okolo chalupy. Tam sa zašívam veľmi rád.

11:00:49 - otázka od: michaela Dobry den,len som Vam chcela povedat ze ste super moderator a velmi sympaticky a vasa relacia byvanie ma velmi bavi. Dobrý deň. Ďakuje a želám Vám ......... (aj sebe :-) aby vás to bavilo ďalej.

11:01:32 - otázka od: Aťka V relácií Bordelári treba mať vlastný kapitál , alebo všetko hradí televízia? Všetko hradí televízia. Treba mať iba vlastný zaprataný priestor.

11:07:50 - otázka od: martin Zdravím p.Voštinár! chcem Vám len na úvod že vaše relácie môžem..sú naozaj dobré..ale sorry -- bordelári? to čo je za formát-nepochopil som jeho podstatu.. čo má za úlohu tento program.. držím palce ďalej v Novom bývaní. Dobrý deň Martin. Bordelári sú podľa mňa dobrý formát, v ktorom dávame zaprataným miestnostiam nový zmysel. Je to aj o tom, že staré veci môžu ďalej žiť a dizajnér za televízmych 333 Eur ten priestor zmení. Zatiaľ sme odvysielali iba jednu časť, ale nakrútených je viac a naozaj tie priestory dostávajú zaujímavú podobu. Časom si to hádam obľúbite.

11:09:12 - otázka od: Stefan Ake je pre Vas idealne byvanie? Dobrá lokalita, dostatok priestoru, dobrý susedia a rozumná cena. Základ je cítiť sa doma dobre.

11:10:01 - otázka od: janka Dobrý deň, ste môj obľúbený moderátor , prajem Vám všetko dobré, veľa , veľa zdravia a nech Vám relácia vydrží na obrazovke čo najdlhšie. Ďakujem. Aj vám veľa zdravíčka. :-)

11:11:09 - otázka od: Milena Visnovcova Vladko prajem vam vela uspechov v dalsom zivote a praci. Vasa fanusicka. Ďakujem.

11:11:09 - otázka od: erika zdravím...niekde je problém?..nabehli len tri otázky...a tak som sa tešila na rozhovor s Vami :-)))prajem pekný deň Ako to? Veď píšem skoro hodinu?

11:15:49 - otázka od: iva Milý Vladko, prepáčte mi, to máte od prírody také kučeravé vlasy? Nechceli by ste občas rovné? Máme Vás radi na obrazovke,aj naživo sme Vás mali možnosť vidieť na Betliari, ste milý, zábavný, želám veľa úspechov v ďalšom živote. Vždy som chcel rovné :-)) Ale čo mám robi? Točí sa to a naučil som sa s tým žiť. A už sa mi ani deti nesmejú, tak ako to bývalo v škole. Dnes moji spolužiaci nemajú žiadne. Tak som rád, že aspoň takéto mi zostali :-)

11:18:57 - otázka od: zuzana Dobrý deň, boli by ste schopný v bordelároch dať do poriadku aj dom, ktorý sme už skoro dorobili, len je tam kopec nepotrebného materiálu a bordelu, ktorý sa nakopí za roky? Ak áno , rada sa prihlásim, lebo môj muž všetko "strašne" potrebuje. Ináč Vaše relácie ma bavia a teší ma Vaša prirodzenosť vystupovania. Pekný deň. Dobrý deň. To asi nie. Podstata je, že k veciam, ktoré máte v dome by ste mali mať nejaký vzťah. Neviem, aký máte vy k odrezkom z tehly, ale ja žiadny. :-)Tak možno neskôr.

11:20:41 - otázka od: datron Mne sa prave Vasa osoba hodi na moderovanie relacie,v ktorej mate svoj team ludi /architektov.../podobne relacii JAK SE STAVI SEN...myslim že to beži v Amerike....odstahujete rodinu a prestavate to tam...oni sa vratia a odpadnu....je to určite dojemne...chyba mi na tv niečo take.Diky. To by bolo výborné, ale to sa v našej maličkej krajinke nedá zaplatiť. Ale viem si to predstaviť. Obávam sa však, že takýto program tak skoro slovenské telky vyrábať nebudú.

11:21:37 - otázka od: johana Chcem sa spýtať či vaši rodičia pochádzajú z Jablonca a Krivej na Orave? Nie. Mamina bola z Trnavy a otec z Lovčíc pri Trnave.

11:22:07 - otázka od: Nataša Zdravím,Bordelári boli super, dúfam,že budete v nich pokračovať.Źelám Vám všetko naj. Ďakujem. Bordelári sa točia a točia....

11:22:56 - otázka od: zajacpo Aky mate nazor na reklamu o deduskovi Vecernickovi, ktory si vzal hypoteku od banky na byvanie aby byval vo vacsom a samozrejme cely zivot splacal uroky. Niekedy sa mi stáva, že nemám názor. Aj teraz sa mi to prihodilo :-)

11:23:39 - otázka od: tatiana jeeee, zdravim vladko,,, ste velmi sympaticky clovek a super moderator ,ako dnes v tv malokto:))) prajem vela uspechov a slnecnych dni :)) Ďakujéééém. Aj vám :-)

11:25:42 - otázka od: otto Aký je Váš názor na slovenské seriály, kde každý musí slopať a každý spí s každým? Ako hodnotíte možnosť, že vďaka reklamám môžme prepínať a sledovať dva programy súčasne? - Prajem pekný deň! Ale v tých seriáloch nemusí každý ...... Seriály sú o živote a tam to tiež nemusí každý robiť. A robia. Ale ja to nechcem hodnotiť, lebo som žiadny seriál ešte nenapísal.

11:27:12 - otázka od: kamka ahoj, ja Ti chcem zaželať veľa úspechov v práci aj v živote .. a opýtať sa ako relaxuješ ?? stále potápanie ??? Potápať som nebol už pekne dlho. Až asa bojím, že som to zabudol. Relax je na chalupe. To je pecka. Pekný deň aj tebe.

11:27:38 - otázka od: ste super Aj vy. Ďakujem.

11:29:18 - otázka od: katarina pozdravuju vas dve predhistoricke kocky z praveku zo Solosnice (ak sa pamatate na tu milu pracovnu akciu. Ste fajn moderator pozdravujeme a drzime palce aj na ine projekty do buducna. Hahahahahah. Jasne, že si pamätám. Ste úžasné.

11:29:50 - otázka od: mimina Ahoj Vladko,si super!!! Vždy a všade!!! Držím palce a prajem veľa,veľa zdravia a úspechov. papa ďakujem. Papa :-))

11:34:31 - otázka od: Myňa Ahoj Vladko,máš mňamkovskú tu jamku v brade! Si feši.Všetko dobréééé... Ahoj. Ja sa už naozaj dosť červeniam. :-)) Ďakujem Myňa. A ďakujem všetkým, ktorí poslali otázky. Je ich veľa a tak nestihnem na všetky odpovedať. Musím utekať riešiť Bordelárov na Záhorie :-))) Bolo mi potešením a želám veľa úspechov, zdravia a..... aj veľa dobrých TV programov. :-)) papa. Pekný deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu