Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Do zronenej Dary Rolins sa pustili fanúšikovia: Drsné slová na jej adresu... Za všetko si môžeš sama!

Dara Rolins sa na Instagrame zverila fanúšikom, že pohreb svojho otca nestihla. Mnohí sa do nej tvrdo pustili. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins sa na Instagrame zverila fanúšikom, že pohreb svojho otca nestihla. Mnohí sa do nej tvrdo pustili. (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA/PRAHA - Toto zrejme nečakala! Dara Rolins (43) minulý týždeň prišla o najdôležitejšieho muža svojho života - otca. Vo štvrtok poobede sa konala posledná rozlúčka, no blondínka na nej prekvapivo chýbala... Nestihla ju. Kvôli veľkej autonehode sa totiž zasekla na diaľnici, len kúsok od Bratislavy. Speváčka sa o bolestivú správu podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti, kde zverejnila aj záber z miesta havárie. No okrem slov podpory sa od priaznivcov dočkala aj mnohých výčitiek. Za všetko si vraj môže sama!

Štvrtkový deň si speváčka Dara Rolins bude vyčítať zrejme do konca života. Konala sa totiž posledná rozlúčka s jej zosnulým otcom a ona na nej chýbala. Dôvod? Tri hodiny bola „uväznená” v zápche na diaľnici, na mieste len polhodinu vzdialenom od Bratislavy.


Pohreb otca speváčky Rolins: Smútočný obrad strážila ochranka, ale Dara a Rytmus tam neboli!


O túto informáciu sa blondínka podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. „Niektoré situácie v živote sú ku*evsky kruté. Nestihla som pohreb svojho otca. 3 hodiny v zápche, 200 metrov od dvoch vybúraných kamiónov, pol hodiny pred Bratislavou. Je mi hrozne,“ napísala k fotke z diaľnice Dara. 

Od svojich priaznivcov sa však speváčka prekvapivo nedočkala iba slov podpory. Mnohí sa do nej poriadne pustili. Za všetko si vraj hviezda môže sama a keby chcela, na pohrebe byť mohla. „To mi je ľúto... Ale nedalo sa nič robiť? Na fotke vidno nadjazd, kúsok prejsť pešo a zavolať trebárs taxi? Napríklad...“ napísal Rolins jeden z komentujúcich a pridali sa k nemu aj ďalší. 

Väčšina sa zhodovala v tom, že svojej zronenej mame mala byť oporou už minimálne deň pred pohrebom. „Neviem čo bolo prednejšie, že si nešla o deň skôr. Triedna schôdzka? Práca? Partner? Domácnosť? Tréning? Na tejto trase je skoro denne problém. A nechápem zverejňovanie na sociálnej sieti,“ znie jeden z množstva komentárov. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu