Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čudné správanie Dary Rolins: Po tom všetkom... Prečo TOTO urobila?!

Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA/PRAHA - Naozaj zvláštne! 19. máj bude už zrejme navždy patriť k najčernejším dátumom v živote Dary Rolins (43). Práve v tento deň totiž blondínka prišla o svojho milovaného otca. Presne o týždeň sa konala aj posledná rozlúčka s pánom Rolincom, tú však speváčka kvôli nehode na diaľnici nestihla. No hoci jej príspevky, ktoré v tom čase pridávala na sociálne siete boli plné bolesti, jej následné správanie... Bolo skrátka čudné!

Pred dvomi týždňami vo štvrtok postihla rodinu Dary Rolins veľká tragédia. Zomrel jej otec Dušan.


Dara Rolins v slzách: Zomrel jej osudový muž!


Presne o 7 dní neskôr sa v bratislavskom krematóriu konala posledná rozlúčka. Tú však speváčka kvôli vážnej autonehode na diaľnici nestihla a prišla až na kar, za čo si napokon od fanúšikov vyslúžila aj ostrú kritiku. Mnohí totiž nechápali, prečo išla na pohreb prakticky na poslednú chvíľu. 


Do zronenej Dary Rolins sa pustili fanúšikovia: Drsné slová na jej adresu... Za všetko si môžeš sama!


No aj jej následné správanie bolo, nazvime to, „čudné“. Veď hoci pohreb Dara nestihla, posledné zbohom svojmu otcovi mohla dať ešte na spomienkovej omši, ktorá sa konala o deň neskôr. Namiesto toho sa však speváčka hneď po kare vyparila nevedno kam. Jej mama sa totiž do prázdneho bytu vracala úplne sama. A bez spoločnosti kráčala aj v piatok na spomínanú omšu. 

No Dara už o deň neskôr spievala, tancovala a rozdávala úsmevy na svojom koncerte. Cez víkend stihla rovno dva... A to by od trúchliacej dcéry čakal naozaj len málokto. Fanúšikovia by určite pochopili, ak by speváčka koncerty len pár dní po pohrebe zrušila. 

No ktovie, možno si Rolins svoje správanie vysvetľuje, že presne takto by si to jej otec želal. Veď ako sa vyjadrila na Facebooku, možno aj jej zmeškanie rozlúčky bolo ovplyvnené zhora. „Možno ocko nechcel, aby som ho takto videla a trápila sa ešte viac... Kto vie“ zdôverila sa na webe. 

Autonehoda na diaľnici totiž nebol jediný problém, ktorý jej skomplikoval cestu do Bratislavy. „Dorazila som tým najžiarivejším autom, aké existuje. Len preto, že sa to moje predošlý deň na ceste zo servisu pokazilo. Na displeji sa objavil červený trojuholník s výkričníkom, auto sa preplo do tzv. núdzového režimu a rozhodlo sa ostať v Prahe,“ napísala známa Slovenka. 

„Môj druhý pokus dostať sa do Bratislavy dopadol tak, ako dopadol. Neúspešne. Aj vďaka ochote kamaráta s tým najnenápadnejším autom v Prahe. Proste mi to nebolo súdené... Nemalo to tak byť, a mohla som sa na hlavu postaviť,“ dodala. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu