Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pohreb otca speváčky Rolins: Smútočný obrad strážila ochranka, ale Dara a Rytmus tam neboli!

Na pohreb otca Dary Rolins dozerala ochranka. Speváčka s partnerom Patrikom Rytmusom Vrbovským na poslednej rozlúčke chýbala. Zobraziť galériu (5)
Na pohreb otca Dary Rolins dozerala ochranka. Speváčka s partnerom Patrikom Rytmusom Vrbovským na poslednej rozlúčke chýbala. (Zdroj: Ján Zemiar, Peter Frolo)

BRATISLAVA - Minulý týždeň vo štvrtok speváčka Dara Rolins (43) utrpela od života jednu z najbolestivejších rán - nečakane prišla o milovaného otca. Presne 7 dní od tragédie, v deň kedy by Dušan Rolinec (†68) oslávil svoje meniny, sa v bratislavskom krematóriu konal smútočný obrad. Na ten po celý čas dozerala početná ochranka, no prekvapivo, speváčka s partnerom Patrikom Rytmusom Vrbovským (39) na pohrebe chýbali!

Dara Rolins už zopár dní nosí na srdci obrovskú bolesť – minulý týždeň vo štvrtok totiž nečakane zomrel jej milovaný otec Dušan. 


Dara Rolins v slzách: Zomrel jej osudový muž!


Včera sa konala v bratislavskom Krematóriu rozlúčka s pánom Rolincom. Posledné zbohom mu prišlo dať množstvo ľudí... No jedna podstatná osoba na obrade prekvapivo chýbala. Po boku mamy Zlatky a sestry Janky totiž nestála speváčka Dara Rolins. A neprišiel ani jej partner Patrik Rytmus Vrbovský. Namiesto nich bol pri truhle len veniec s nápisom: „Odišiel si pod krídlami anjela. Dcéra Darinka a vnučka Lolinka.“

Osud blondínke totiž pod kolená hodil ďalšie poleno. Pohreb svojho otca nestihla kvôli havárii na diaľnici. „Niektoré situácie v živote sú ku*evsky kruté. Nestihla som pohreb svojho otca. 3 hodiny v zápche, 200 metrov od dvoch vybúraných kamiónov, pol hodiny pred Bratislavou. Je mi hrozne,“ napísala na Instagram zronená blondínka. 

Cirkevný obrad trval necelú hodinu a na poslednej ceste pána Rolinca sprevádzala pieseň od Eda Sheerana - Thinking out loud. Zaujímavosťou tiež je, že o bezproblémový chod poslednej rozlúčky sa starala početná ochranka. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu