Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je Partlová?! Veď je na nepoznanie!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (4)
Mirka Partlová

BRATISLAVA – Je z nej iná žena! Herečka a speváčka Mirka Partlová (31) rozhodne vie, ako zaujať. Presvedčiť sa o tom mohli nedávno aj hostia v istom bratislavskom hoteli, ktorí si prišli pozrieť módnu prehliadku s mnohými známymi tvárami. Bola medzi nimi aj bývalá priateľka speváka Petra Cmorika, ktorá sa od rozchodu s umelcom neustále mení ako chameleón.

Herečku Mirku Partlovú diváci poznajú predovšetkým z jojkárskeho seriálu Panelák, kde dlhé roky vystupovala ako jemná a nežná blondína. Po  minuloročnom rozchode s dlhoročným partnerom Petrom Cmorikom sa však zbavila výzoru naivnej blondíny  a vyskúšala viacero zmien. Jednou z nich bol aj experiment s vlasmi. Nechala si ich totiž prefarbiť na hnedo, vďaka čomu na seba pútala ihneď pozornosť.

Pred pár dňami sa však opäť ukázala v spoločnosti a bola na nepoznanie. Herečka sa objavila vo štvrtok večer na istej módnej prehliadke, kde sa spolu s ďalším známymi tvárami prešla po predvádzacom móle v úlohe modelky.

Fotografie z akcie zverejnila na sociálnej sieti aj návrhárka, ktorej model Partlová predvádzala. A mnohí fanúšikovia iba hádali, kto je tá dáma v červených šatách. Mirku mnohí nespoznali najmä kvôli jej novému imidžu. Opäť si nechala nafarbiť vlasy. Tentokrát ešte na tmavšie, a keďže ich mala vypnuté dohora, vôbec sa na seba nepodobala. Okrem toho bola aj výraznejšie namaľovaná, a tak nečudo, že mnohí iba tipovali, kto to je.

Na brunetku(piata zľava) v červených šatách by zrejme iba málokto povedal, že je to herečka Mirka Partlová.
Zobraziť galériu (4)
Na brunetku(piata zľava) v červených šatách by zrejme iba málokto povedal, že je to herečka Mirka Partlová.

Viac o téme: Mirka Patlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu