Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puškárová po oblievačke: Strapatá a bez mejkapu... Aha!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Facebook Z.P.)

BRATISLAVA - Môže takto vyzerať?! Dokonalá vizáž, perfektné vlasy a vždy ukážkovo nahodená. Takto sme zvyknutí na známu tvár markizáckeho spravodajstva Zlaticu Puškárovú (38). Tentoraz však bez akýchkoľvek zábran zahodila farbičky a všetkým bez problémov ukázala svoju nenalíčenú tvár. A nečudo! Veď svojou bezchybnou pleťou a mladistvým vzhľadom hravo zatieni aj oveľa mladšie ročníky.

Dokonalý výzor televíznych moderátoriek je často výsledkom šikovných rúk maskérov, či stylistov. Na obrazovkách sa totiž objavujú v ukážkovej forme a bez jedinej chybičky. Takto poznáme aj ostrieľanú televíznu moderátorku Zlaticu Puškárovú, ktorá si ale na tip-top výzor v súkromí vôbec nepotrpí.

Dokázala to svojou najnovšou selfie fotografiou, ktorá bezpochyby potešila oko nejedného zástancu prirodzenej krásy. Po veľkonočnej oblievačke sa totiž svojim priaznivcom konečne ukázala aj bez zbytočných nánosov líčidiel.

Zlaticinu tvár bez mejkapu ocenili aj jej fanúšikovia a sympatická blondínka si tak za svoj naturálny výzor vyslúžila len samé pochvaly: „Zlatka, aj bez mejkapu ste krásna a prirodzená žena. Veľmi Vám to pristane!“.


Zlatica Puškárová sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou bez líčidiel a mejkapu.
Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou bez líčidiel a mejkapu.  (Zdroj: Foto: Facebook Z.P.)

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu