Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapas v Chartshow: Chudák Dr. Alban!

Dr. Alban Zobraziť galériu (5)
Dr. Alban

BRATISLAVA - Tak toto nevyšlo! Markizácka Chart Show potešila fanúšikov, keď sa priamo v štúdiu objavil Dr. Alban. Na jeho hity všetci tancovali v 90. rokoch. V relácii sa umiestnil na 1. mieste a priamo v štúdiu aj zaspieval song It’s my life. Pri prvých tónoch ale zostali mnohí šokovaní z toho, čo počuli.

Trošku trapas... Televízii Markíza sa podarilo do Chart Show pritiahnuť zahraničnú hviezdu. V stredajšom vydaní sa objavil Dr. Alban, ktorého pieseň It’s my life sa v Prázdninových hitoch umiestnil na 1. mieste. 

Švédsky spevák nigérijského pôvodu samozrejme na záver aj zaspieval. No jeho vystúpenie nezačalo najlepšie. Alban akoby sa pomýlil a začal spievať skôr, ako má. Alebo to chcel proste rozprúdiť už hneď na začiatku. No nevyšlo mu to. Čosi zanôtil už do úvodnej predohry a neznelo to teda najlepšie. 

Až keď pesnička dospela k štádiu, kde spev začína podľa oficiálnej nahrávky, dostali diváci v štúdiu a pri obrazovkách porciu riadneho danceflooru. Ale pre divákov už asi dávno nie je žiadnym tajomstvom, že umelci v Chart Show idú na playback a mikrofón majú len ako rekvizitu. Len zahraničnému hosťovi to markizáci asi zabudli dostatočne zdôrazniť... 

Dr. Alban v Chart Show

Viac o téme: Chartshow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu