Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Banášová všetkým vyrazila dych: Omladená a... Ukázala aj stehienko!

Adela Banášová na módnej prehliadke vyrazila všetkým dych. Zobraziť galériu (30)
Adela Banášová na módnej prehliadke vyrazila všetkým dych. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Adela Banášová (35) si minulý týždeň vyrazila na módnu šou, ktorá sa konala na nábreží Dunaja. Známa blondínka sa nahodila do asymetrických bielych šiat s volánovou sukňou a všetkým prítomným doslova vyrazila dych. Svieža vizáž v kombinácii s nevinnou bielou totiž spôsobila, že moderátorka vyzerala doslova ako dievčatko... No v nestráženej chvíli ukázala aj sexi stehienko.

Adela Banášová sa aktuálne divákom pripomína prostredníctvom hudobnej relácie Chart Show. Tam sa o jej vizáž stará tím profesionálnych maskérov – niet preto divu, že zakaždým na obrazovkách vyzerá bezchybne. No rovnako perfektne vie známa blondínka vyzerať aj mimo kamier. 

Nedávno si moderátorka zašla na módnu šou, ktorá sa konala na nábreží Dunaja a svojím výzorom všetkým doslova vyrazila dych. Nahodila sa totiž do bielych šiat s volánovou sukňou a v kombinácii s jemnou vizážou a sviežo upravenými vlasmi pôsobila podstatne mladšie. 

Imidž nevinného dievčatka jej však dlho nevydržal. Stačilo že si sadla a preložila nohy cez seba. Hneď na obdiv vystavila svoje nahé stehienko. 

Adela Banášová pôsobila na módnej šou veľmi mladistvo.
Zobraziť galériu (30)
Adela Banášová pôsobila na módnej šou veľmi mladistvo.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu