Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozchod roka: Banášová a Modrovský už nie sú spolu... Koniec po 7 rokoch!

Adela Banášová a Peter Modrovský sa rozišli. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a Peter Modrovský sa rozišli. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Šokujúci rozchod! Moderátorka Adela Banášová (35) a tanečník Peter Modrovský (32) sa nedávno rozišli. Hoci tvorili pár 7 rokov a dokonca plánovali spoločného potomka a budúcnosť, dnes je všetkému koniec. Adela prezradila, čo je za ich nečakaným rozchodom.

Koniec lásky! Jedna z našich najlepších moderátoriek Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský tvorili pár 7 rokov. Spojila ich markizácka tanečná šou Let´s Dance. Hoci aj oni prežili počas vzťahu krízu a rozchod, časom predsa len našli k sebe opäť cestu. Pred viac ako dvoma rokmi dokonca dvojica čakala spoločné bábätko, o ktoré žiaľ však prišli. Hoci sa zdalo, že dvojica plánuje spoločnú budúcnosť a pokúšajú sa opäť aj o dieťa, dnes je všetkému koniec.

Adela pre topky priznala, že s Modrovským už netvorí pár. „Náš vzťah dozrel do štádia maximálneho možného naplnenia a kompatibility. Myslím si, že sa nám ľahšie budú ďalej žiť naše životy na oddelených cestách. Veľa sme si dali a ukončili sme to bez drámy a v dobrom, čo je veľmi fajn. Všetko je, ako má byť, a teším sa z nových podnetov, ktoré mi život prinesie a Peťovi želám len šťastie,“ odvetila známa blondínka, ktorá  sa rozhodla vzťah ukončiť,  no zároveň priznala, že za rozchodom nie je nikto tretí. Ako prvá o rozchode informovala stránka pluska.sk.

Viac o téme: Adela BanášováPeter Modrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu