Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárka Orviská vystavuje telo a... Toto sa často nevidí!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská (Zdroj: Instagram A.O.)

THAJSKO - Taká úplne (ne)normálna rodinka! Jojkárska redaktorka Alexandra Orviská (32) si pred pár dňami odbehla za oddychom do slnečného Thajska. Svedčí o tom množstvo fotiek, ktoré brunetka zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Okrem dokonalej postavičky tam však kráska ukázala aj čosi iné. To, že na dovolenke je aj so svojou dcérkou, mamou, kamarátom a... Tak toto sa často nevidí!

Zatiaľ čo na Slovensku aktuálne vystrája bláznivé počasie, jojkárska redaktorka Alexandra Orviská si užíva horúce slnko v exotickom Thajsku. Prezrádzajú to fotky, ktoré si brunetka aktuálne vešia na svoj profil na sociálnej sieti Instagram. 

A na snímky je doslova radosť pozerať. Známa televízna tvár totiž okrem spokojného výrazu tváre pravidelne predvádza aj svoje dokonalé krivky. Nejeden záber ju zachytáva len v úsporných plavkách a tie naplno odhaľujú jej dokonalo vyšportovanú postavičku. 

Na dovolenke však sexi jojkárka nie je sama. Spoločnosť jej robí aj dcérka Viktória, mama Adriana, kamarát a... Expartner, hudobník Martin Valihora! Doma ju pritom čaká súčasný partner, hokejista Lukáš Kozák. A to sa skutočne často nevidí, aby expartneri, ktorí majú svoje vlastné životy s inými láskami, išli na dovolenku spoločne. 

Ale v prípade Alexandry Orviskej a otca jej dcéry to nie je žiadnou novinkou. Dvojica spoločne trávi dovolenky pravidelne. A dôvodom je práve malá Viktória, pre ktorú chcú obaja to najlepšie. Dievčatko tak musí byť skutočne rado, že jej dávno rozídení rodičia spolu naďalej takto dobre vychádzajú. No ktovie, ako na tento ich nevšedný vzťah reagujú nové lásky. 

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu