Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózna jojkárka sa zasnúbila: O ruku ju požiadal mladší hokejista!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská

BRATISLAVA - Bude sa vydávať?! Alexandra Orviská (32) známa z jojkárskeho Top Star magazínu už takmer dva roky randí s mladým hokejistom Lukášom Kozákom (24). Športovec nedávno skončil v brnenskom hokejovom klube a aktuálne je bez roboty. No ani tento fakt mu nezabránil odhodlať sa k vážnemu životnému kroku. Podľa najnovšej brunetkinej fotografie to vyzerá tak, že mladík svoju o 8 rokov staršiu priateľku požiadal o ruku.

Na poli lásky sa im zjavne darí! Po tom, čo jojkárka Alexandra Orviská údajne stála pred vyše 3 rokmi za rozpadom manželstva Vittekovcov, sa  zahľadela do iného športovca. Do oka jej padol o 8 rokov mladší hokejista Lukáš Kozák, s ktorým tvorí pár už takmer dva roky. Svoju lásku neskrývajú a radi sa pochvália aj spoločnými fotografiami na sociálnych sieťach, na ktorých si vymieňajú bozky či nežné objatia.

Vo štvrtok brunetka zverejnila na svojom profile poriadne záhadný snímok. Je na ňom odfotená, ako sedí pri stole, na ktorom je vidieť pohár so šampanským, a zakrýva si rukami tvár. Pozorné oko si ihneď všimne, že na pravej ruke na prstenníku sa jej ligoce krásny prsteň. Hoci k tomu jojkárka nenapísala žiadny komentár, ihneď sa pod fotografiou spustila lavína gratulácii k zásnubám od jej známych.

 „Jej, moc gratulujem a veľa lásky prajem,“ napísala jedna z jej známych a ďalšia sa pridala: „Aha ju, žeby pani Kozáková? Gratulujem, Orvis.“ Zaujímalo nás preto, či je to pravda a ak áno, ako prebiehali zásnuby. „Prepáčte, som s babičkou, zavolám vám za chvíľu,“ odvetila nám moderátorka, ktorá sa doteraz ešte neozvala. Možno bola babke oznámiť tu skvelú správu...

Alexandra Orviská ukázala nový prsteň.
Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská ukázala nový prsteň.

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu