Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Už aj tento fešák je zadaný!

Nový párik v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (10)
Nový párik v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA – Po dlhej samote je opäť zadaný! Známe osobnosti slovenského šoubiznisu neustále prekvapujú a nie je to inak ani tentoraz. Známy hudobník Martin Valihora (41), ktorý po rozchode s moderátorkou Alexandrou Orviskou (33) už roky verejne po svojom boku žiadnu ženu neukázal, sa pochválil novou známosťou. Toto je jeho nová láska!

Hudobník Martin Valihora tvoril v minulosti pár s bývalou účastníčkou reality šou Vyvolení Alexandrou Orviskou, s ktorou má dcéru Viktóriu. Dlhé roky potom verejne po jeho boku žiadna žena nestála. Pri pohľade na nadaného hudobníka mnohé ženy žasli od údivu. Je nielen talentovaný, ale aj skvelo vyzerá. Jeho fanúšičky si však už môžu na sexi umelca nechať zájsť chuť, ten už totiž nie je voľný.

V týchto dňoch sa verejne pochválil novou priateľkou. Na sociálnej sieti zverejnil ich spoločnú fotografiu, ku ktorej napísal: „M&M čistá láska a skutočné šťastie.“ Ako sa nám podarilo zistiť, jeho vyvolenou je sympatická brunetka Martina Parobková, ktorá pochádza zo Zvolena a pracuje vo firme, ktorá sa  zaoberá ozvučením a moderovaním rôznych kultúrno-spoločenských podujatí. 

Svojou novou známosťou sa na sociálnej sieti netají už ani brunetka. Dokonca ešte o niečo skôr –koncom novembra umelca označila za svoju lásku. Zaujímalo nás preto, ako dlho tvoria pár a kde sa zoznámili. Hudobník však nereagoval na naše sms správy. Dvojici prajeme najmä veľa lásky a nech im to spolu vydrží čo najdlhšie. Ich spoločné fotografie, ako aj zábery samotnej Martiny nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Martin ValihoraAlexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu