Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi jojkárka prekvapila v priamom prenose: Saša, zabudla si si nohavice?!

Alexandra Orviská odmoderovala včerajší Top Star v ultrakrátkych šatách, ktoré pôsobili ako top. Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská odmoderovala včerajší Top Star v ultrakrátkych šatách, ktoré pôsobili ako top. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ejha! Alexandra Orviská (32) patrí bez pochýb k našim najsexi moderátorkám. Má super postavu, čoho si je brunetka zjavne vedomá - nemá totiž problém obliecť si na seba aj outfity, ktoré si vyžadujú poriadny kus odvahy. Dokázala to aj vo včerajšom priamom prenose šoubiznisovej relácie Top Star. Postavila sa pred kamery a... Saša, kde máš nohavice?!

Na moderátorky jojkárskej relácie Top Star je vo všeobecnosti radosť pozerať. Vždy sa na televíznych obrazovkách objavujú dokonalo a často aj dosť odvážne oblečené. Presne takto sa pred kamerami objavila vo štvrtkovej časti aj Alexandra Orviská. No zatiaľ čo hore bola zahalená až po krk, dole... 

Doslova to pôsobilo, akoby si jojkárka zabudla dať nohavice. Voľný model, ktorý si moderátorka na seba obliekla, bol totiž tak krátky, že viac ako šaty vyzeral ako top. Rovnako to pôsobilo aj na miliónovú tanečnicu Melániu Kasenčákovú, ktorá pod Orviskej fotku na Instagrame napísala komentár: „No a nohavice?“ Tak ale uznajme, Saša si to s takouto postavou naozaj môže dovoliť! 

Alexandra Orviská prekvapila v priamom prenose ultrakrátkymi šatami. Na prvý pohľad to pôsobilo, akoby si brunetka zabudla k blúzke obliecť nohavice.
Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská prekvapila v priamom prenose ultrakrátkymi šatami. Na prvý pohľad to pôsobilo, akoby si brunetka zabudla k blúzke obliecť nohavice.  (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu