Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rýchle zmeny v živote slovenskej herečky: Pred rokom rozchod a dnes – tehotná!

Barbora Chlebcová Zobraziť galériu (25)
Barbora Chlebcová

BRATISLAVA - V očakávaní! Barbora Chlebcová (30), ktorá je známa z reality šou Dievča za milión a z dabingu, približne pred rokom opustila otca svojho dieťaťa. So synom však nezostala sama. Čoskoro DJ-a Pica alias Petra Štilichu (41) nahradila hereckým kolegom Tomášom Horváthom (35). A dnes už očakávajú aj spoločný prírastok.

Barbora Chlebcová si zahrala niekoľko epizódnych postáv v slovenských seriáloch, ale oveľa známejšia je z dabingu. Tam sa rovnako uplatňuje aj jej aktuálny partner Tomáš Horváth. 

S tým sa dala dokopy po minuloročnom rozchode s DJ-om Picom, s ktorým má syna Filipa. Už je to pár mesiacov. Bohužiaľ sme boli super nekompatibilní, nefungovalo nám to. Proste sa to už nedalo zachrániť,” povedala nám v máji 2015 Chlebcová k rozpadu vzťahu. 

Zároveň nám vtedy potvrdila, že má už aj nového partnera. A koncom minulého týždňa sa v podstate prvý raz ako pár ukázali na ostro sledovanej akcii. Párik sa vybral na premiéru muzikálu Madame de Pompadour.

Barbora a Tomáš však ukázali viac ako len svoju lásku. Herečke sa totiž pod šatami črtalo tehotenské bruško. „Na jar sa nám zväčší rodinka o ďalšieho člena,” netajila ryšavka. „Zvládame to dobre, aj keď je to iné ako pri prvom, väčšia hektika, ani si to nestíham uvedomovať. Filipko je malý duracel. Myslím, že ešte veľmi nevie, čo ho čaká, ale intenzívne ho na to pripravujeme,” prezradila nám Chlebcová. 

Barbora Chlebcová s tehotenským bruškom
Zobraziť galériu (25)
Barbora Chlebcová s tehotenským bruškom

 

Viac o téme: Barbora Chlebcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu