Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Finalistka 1. slovenskej reality šou je na nepoznanie: Schudnutá a s novými vlasmi... Wau, pozrite!

Barbora Chlebcová Zobraziť galériu (9)
Barbora Chlebcová

BRATISLAVA - Iná! Mnohí neskôr narodení si už zrejme ani nepamätajú na prvú slovenskú reality šou, ktorou bolo jojkárske Dievča za milión a vysielala sa v roku 2004. Vtedy desať krások bojovalo o post moderátorky tejto stanice a lukratívnu miliónovú zmluvu. Po skončení šou sa však veľa z moderovania chtivých slečien v šoubiznise dlho neohrialo a roky o nich nebolo počuť. Pred pár dňami sme stretli jednu z nich, ktorá sa však na rozdiel od ostatných v šoubiznise sem-tam mihne. Mnohí ju poznajú skôr ako herečku. Reč je o Barbore Chlebcovej (32). Pozrite, je takmer na nepoznanie!

Barbora Chlebcová sa zviditeľnila v projekte Miliónové dievča, neskôr sa stal známejší jej hlas, ktorý diváci môžu poznať z filmov či seriálov. Pred dvoma rokmi prekvapila, keď sa náhle rozišla s DJ-om Petrom Picom Stilichom, s ktorým má syna Filipa. Za ani nie rok už čakala dieťa s novým partnerom - hercom Tomášom Horváthom. S tým vychováva už aj ich spoločného syna Davida.

Pred pár dňami sa dvojica objavila aj na jojkárskej párty, kde Chlebcová mnohých zaujala svojím zmeneným výzorom. Bolo ihneď poznať, že je poriadne schudnutá a na jej postave už žiadne tehotenské kilá badať zďaleka nebolo. Dokonca je teraz oveľa chudšia ako pred 13 rokmi, keď sa objavila ako mladá slečna v reality šou.

Okrem postavy zaujala Barbora aj novým účesom. Svoje ryšavé vlasy si totiž prefarbila a poriadne skrátila. A treba podotknúť, že jej to takto veľmi pristane, veď posúďte sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Barbora Chlebcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu