Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prvé vlastné dieťa: Rozvedený slovenský herec sa stal otcom!

Synček hereckej dvojice sa volá David. Zobraziť galériu (7)
Synček hereckej dvojice sa volá David.

BRATISLAVA - Ďalšie šoubiznisové bábätko! Keď sa títo dvaja herci dali dokopy, Tomáš Horváth (26) sa stal nielen partnerom Barbory Chlebcovej (30), ale aj nevlastným otcom jej syna Filipa. V krátkom čase však ryšavka znovu otehotnela a dnes sa už hereckí kolegovia tešia z prvého spoločného potomka.

Barbora Chlebcová je známa z projektu Miliónové dievča, ale jej hlas poznajú mnohí diváci z filmov či seriálov. Dabovala napríklad aj telenovelu Zakázaná láska, kde spolupracovala s kolegom Tomášom Horváthom. A krátko nato vyšlo najavo, že tvoria pár. 

Ryšavka si do vzťahu priniesla syna Filipa z predchádzajúceho partnerstva s DJ-om Petrom Picom Stilichom. Netrvalo však dlho a bola tehotná aj s Tomášom. Približne trištvrte roka po tom, ako sa prevalilo, že sú spolu, sa objavila v spoločnosti s bruškom. 

Dnes už je prvý potomok hereckého páru na svete. „Ocinkovi sme upiekli na narodeniny tú najkrajšiu tortu,” oznámila Barbora narodenie dieťatka na sociálnej sieti. Pre Horvátha, ktorý mal vo štvrtok 26 rokov, to bol ten najkrajší darček. „Máme chlapčeka a nakoniec sme mu dali meno David,” prezradila pre topky šťastná mamička. 

Tomáš Horváth bol v minulosti ženatý s inou kolegyňou. Za manželku mal Michaelu Szöcsovú zo seriálu Kutyil sro. Tá sa však údajne hneď po svadbe začala stretávať s niekým iným. Žiadosť o rozvod bola podaná po troch mesiacoch. 

Barbora Chlebcová a Tomáš Horváth majú syna.
Zobraziť galériu (7)
Barbora Chlebcová a Tomáš Horváth majú syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu