Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hriešne romániky v slovenskom šoubiznise: Nový vzťah našich hercov poznačený neverami!

Podvádzaný Tomáš Horváth si začal s Barborou Chlebcovou údajne v čase, kedy bola ešte zadaná. Zobraziť galériu (5)
Podvádzaný Tomáš Horváth si začal s Barborou Chlebcovou údajne v čase, kedy bola ešte zadaná.

BRATISLAVA - Jedna nevera za druhou! V uplynulých dňoch sa prevalilo, že herečka Barbora Chlebcová (29) sa rozišla s otcom svojho malého syna. Ako nám sama potvrdila, aktuálne je už šťastná s iným. Podľa jej expartnera si však nového milenca našla ešte počas ich vzťahu. Je ním Tomáš Horváth, ktorý má za sebou tiež nepeknú skúsenosť. Manželka ho totiž začala podvádzať už krátko po svadbe.

Barbora Chlebcová z dávnej jojkárskej šou Dievča za milión sa pred necelými dvomi rokmi stala mamou. Syna Filipa porodila partnerovi Petrovi, DJ-ovi, s ktorým sa zrejme zoznámila počas svojej práce v rozhlasovom éteri. 

Táto trojica však už šťastnú rodinku netvorí. „Rozišli sme sa, to je pravda. Už je to pár mesiacov,” priznala nám Barbora po tom, čo o ich rozchode informoval týždenník Šarm. Zdroj časopisu tvrdil, že za koncom vzťahu je ryšavkina nevera. „Ani neviem, či má zmysel k tomu niečo dodávať, také bludy,” ohradila sa pri našom rozhovore herečka. 


Tajomstvo slovenskej herečky prevalené: Rozchod... Už je šťastná s iným!


Expartner Peter jej však vzápätí na sociálnej sieti venoval pomerne nahnevaný komentár. Vyčítal jej v ňom neveru a hlavne to, že sa tieto informácie dostali až do médií. A spomenul aj meno Chlebcovej nového objavu. Má ním byť kolega z dabingu Tomáš Horváth. 

Verejnosť môže mladého herca poznať napríklad z muzikálu Producenti. V prostredí šoubiznisu je známy hlavne ako muž, ktorého manželka začala podvádzať takmer hneď po sobáši.

V roku 2012 si vzal za ženu kolegyňu Michaelu Szöcsovú alias Emese zo seriálu Kutyil s.r.o. Krátko nato sa však objavili reči, že brunetka sa už stretáva s niekým iným. „Stalo sa to hneď v prvých mesiacoch po svadbe. Tomáš bol z toho nešťastný. Všetci herci ho ľutovali,” tvrdí náš zdroj. O to prekvapujúcejšie je, že po tejto nepríjemnej skúsenosti si teraz Horváth začal s Barborou ešte v čase, keď tvorila pár s otcom svojho dieťaťa... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu