Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Heringhová s kilami navyše: Som plnoštíhla a nevadí mi to!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (11)
Andrea Heringhová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zaguľatila sa! Bývalá playmate a partnerka Borisa Kollára (50) Andrea Heringhová (34) je matkou troch detí a donedávna sa mohla pochváliť výstavnou figúrou. Teraz bez okolkov priznáva, že má kilá navyše a vôbec sa za to nehanbí. Pre Jojkársky Top Star magazín sa dokonca označila za plnoštíhlu.

Kedysi kosť a koža, dnes je ju za čo chytiť! Andrea Heringhová sa ešte počas uplynulého leta chválila kamarátom na sociálnej sieti ukážkovou postavou v plavkách. Dnes to tak už nie je. Za uplynulý polrok sa na ňu totiž nalepili nejaké tie tukové vankúšiky.

Dôvodov je zrejme hneď niekoľko. Po tom, ako skončila v tanečnej šou Tanec snov, sa u nej ohlásili nepríjemné zdravotné problémy. Trojnásobná mamička trpela ukrutnými bolesťami nohy, čo jej zabraňovalo aj v jej pravidelnom cvičení a behaní, ktorými sa udržiavala vo forme. Neskôr nasledovali vianočné sviatky a vypekanie dobrôt, a tak sa niet čudovať, že aj kráska sa trochu zaoblila. Aj keď sa v mediálnych kruhoch pošuškávalo, že dôvodom je niečo iné, a to utajované tehotenstvo.

Brunetka to však popiera a tvrdí, že jednoducho pribrala. Na jej vyššiu váhu sa jej nedávno otvorene spýtala aj moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Stanislava Pavolová. „Nie deko, ale dosť som pribrala, som za takú plnoštíhlu,“ odvetila Heringhová s úsmevom na nedávnom Bratislavskom Bále. 

„Možno sa ti to nezdá, ale ja to viem, že áno a vôbec mi to neprekáža. Ja to tak po 3 deťoch cítim, že už mám iné rozmýšľanie, ako som mala v 15 rokoch. V 15-tich, keď som sa zúčastňovala rôznych súťaží krásy, tak vtedy som držala veľa diét, aj si to vyžadovalo, aby som si strážila to kilečko, ale teraz nemám prečo. Teraz som spokojná a šťastná,“ uviedla Andrea, ktorej oblejšie bruško, boky či stehná vôbec neubrali na kráse, práve naopak. „A je to aj rokmi, že trošku priberám, ale vôbec mi to neprekáža. Ja som spokojná, že sú moje deti zdravé, to je moja priorita,“ dodala na záver Heringhová.

Andrea Heringhová už nie je vychudnutá ako v minulosti.
Zobraziť galériu (11)
Andrea Heringhová už nie je vychudnutá ako v minulosti.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu