Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Luxus, o akom môžete iba snívať: Kollár zacvakal za Heringhovej rozmary takmer 20 tisíc eur!

Andrea Heringhová sa v spoločnosti Borisa Kollára objavila aj na Bratislavskom Bále. Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová sa v spoločnosti Borisa Kollára objavila aj na Bratislavskom Bále. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Netrochárči! Podnikateľ Boris Kollár (50) to vôbec nemá ľahké. Pri ôsmich deťoch a deviatich ženách sa musí majiteľ Fun rádia poriadne obracať. A to hlavne po finančnej stránke. Jeho expartnerky a deti sú vždy štýlovo a luxusne nahodené, čo stojí naozaj nemalé peniaze. Okázalý prepych predviedla aj nedávno matka jeho dvoch detí Andrea Heringhová (35), ktorá s podnikateľom za uplynulý mesiac navštívila tri plesy. A na každom mala šaty, o akých sa mnohým ženám môže iba snívať... tobôž o ich cene.

Honosné, pompézne, očarujúce a aj pekne drahé! Také plesové róby predviedla v spoločnosti počas uplynulého mesiaca partnerka podnikateľa Borisa Kollára Andrea Heringhová. Známa dvojica totiž nechýbala na dvoch najprestížnejších bratislavských plesoch – na Plese v opere a po červenom koberci sa prešli aj na Bratislavskom Bále. A ako majiteľ Fun rádia priznal na svojom profile na sociálnej sieti, zaplesať si stihli aj na Marikovskom plese na Považí.

Bývalá playmate najviac pozornosti pútala na honosnom Plese v opere. Obliekla si totiž bledú róbu, ktorá jej nesmierne pristala. Spolu s bielou štólou a slávnostným účesom pôsobila dojmom snehovej kráľovnej. Krása však aj niečo stojí. A cena šiat od svetového návrhára Oscara de la Rentu  mnohým z vás bezpochyby vyrazí dych. Stoja 12 000 eur! Okrem toho sa nám podarilo zistiť, že Andrea mala v ten večer na sebe aj ďalšie prepychové skvosty. Náušnice známej značky za 500 eur a topánky zo slávneho butiku v hodnote 900 eur.  

To však zďaleka nie je všetko. Uplynulý víkend sa „Kollárovci“ objavili na Bratislavskom Bále. Tam brunetka nestavila až na takú honosnú róbu ako v opere, no aj čierne šaty s vysokým rozparkom patria medzi luxusné kúsky. Ako sa nám podarilo zistiť, ide o model z dielne Disquared2 v hodnote 2000 eur. Na nohách mala sandáliky prestížnej značky za 900 eur.

Okrem týchto mediálne známych plesov sa objavil populárny párik dokonca aj na Považí v Dolnej Marikovej, kde plesali už aj pred rokom. Vtedy mala Andrea oblečené šaty s leopardím vzorom a hlbokým výstrihom a niet pochýb, že zaujímavý a nákladný kúsok vytiahla aj teraz.

Za tieto módne rozmary Kollár zacvakal poriadny balík peňazí. Veď len dvoje šaty a doplnky ho stáli dokopy viac ako 16000 eur.  Za cenu tých z opery by si bežná rodina mohla kúpiť menšie auto.

Snáď Kollárovi ešte vystalo aj na charitatívne činy, ktorými je známy. Často totiž pomáha neznámym ľuďom, ktorí to potrebujú. 

Andrea Heringhová mala na Plese v opere jedny z najkrajších a určite aj najdrahších šiat (vľavo). Na Bratislavský Bál zvolila striedmejší model v hodnote 2000 eur.
Andrea Heringhová mala na Plese v opere jedny z najkrajších a určite aj najdrahších šiat (vľavo). Na Bratislavský Bál zvolila striedmejší model v hodnote 2000 eur.

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu