Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový život markizáckeho farmára: Je z neho žena!

Roman Olach Zobraziť galériu (7)
Roman Olach (Zdroj: Facebook R.O.)

BRATISLAVA - To je vážne on?! Partizánčan Roman Olach (23) na seba upozornil pred takmer štyrmi rokmi, keď sa prihlásil do markizáckej Farmy. Vydržal tam približne mesiac, no za ten čas sa mu podarilo zapísať do pamäti verejnosti. Dnes by ste však extravagantného blondiaka asi len tak nespoznali. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, je z neho žena!

Roman Olach sa do povedomia verejnosti dostal pred takmer štyrmi rokmi, keď spolu s ďalšou desiatkou odvážlivcov bojoval o výhru v druhej sérii markizáckej Farmy. Spolu s ním vtedy prišli na statok aj Nikola Komorová, Lucia Frčková či Adam Kováč.

Prebojovať do finále sa však krehkému blondiakovi nepodarilo a už po mesiaci sa z mrazivého hospodárstva pratal domov. No aj za ten krátky čas stihol pred kamerami narobiť veľa rozruchu. 


Ožratý Paviel z Farmy: Je tam deň a už ho nenávidia!

Zúrivý záchvat farmára Romana: Zbalil si veci a... Už sa nevrátim!


A rušno je okolo mladíka z Partizánskeho aj dnes. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, od odchodu z markizáckej šou prešiel jeho výzor radikálnou premenou. Už vôbec nepripomína muža, ale naopak jemnú ženu. A zdá sa, že práve to je aj Romanovým cieľom. 

Predĺžené blond vlasy, náušnice, nalíčená tvár či dokonca umelé nechty... Pri pohľade na exfarmárovu aktuálnu fotku by len málokto tipoval, že len pred štyrmi rokmi nastupoval do markizáckej šou ako muž. Skutočne, dnes je z Romana sympatická slečna. 

Navyše o sebe už aj hovorí v ženskom rode. Svedčia o tom komentáre na sociálnej sieti Facebook, kde pridáva jednu dievčenskú fotku za druhou. A dokonca aj  mama ho už berie ako ženu. K snímke, na ktorej mladík pózuje so svojou sestrou, napísala: „Moje dievky.“

Oslovili sme v tejto súvislosti aj Romi – ako si exfarmár teraz hovorí – nech nám prezradí, či ide len o vizuálnu zmenu alebo podstúpil aj hormonálnu liečbu. Doposiaľ však na našu správu neodpovedal. 

Roman Olach sa za necelé štyri roky od súťaže zmenil na sympatickú slečnu.
Zobraziť galériu (7)
Roman Olach sa za necelé štyri roky od súťaže zmenil na sympatickú slečnu.  (Zdroj: Facebook R.O.)

Viac o téme: FarmaRoman Olach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu