Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácky farmár zmenený na ženu: Tomáš ho chcel baliť, Reza mal dilemu!

Roman Olach už dlhšie vystupuje pred svojím okolím ako žena Romi. Zobraziť galériu (6)
Roman Olach už dlhšie vystupuje pred svojím okolím ako žena Romi.

MARTIN - Žena alebo muž?! Na markizácky statok sa vrátil v siedmej sérii aj Roman Olach (24). Ako sme pred časom informovali, od svojho prvého účinkovania v šou sa dosť zmenil. Výzorom pripomína ženu a necháva sa tak aj oslovovať. Nosí dlhé nechty i náušnice. Jeho premena sa dostala pred kamerami na pretras hneď v prvý deň na statku.

Televízia Markíza aktuálne vysiela siedmu sériu Farmy. Odohráva sa v horách v okolí Martina a do drsných podmienok boli vyslaní súťažiaci, ktorí s touto šou majú už svoje skúsenosti. Medzi nimi aj Roman Olach z Partizánskeho. 

Jeho účinkovanie je o to zaujímavejšie, že koncom januára sme odhalili veľkú zmenu v jeho živote. Blondiak si totiž vedome vypestoval ženský výzor a necháva sa oslovovať v ženskom rode. Jeho mama ho už vníma ako dcéru. Je totiž odhodlaný časom podstúpiť aj zmenu pohlavia. 

Svojou premenou zamotal hlavy nejednému kolegovi na statku. Hneď v prvý deň sa k tomu vyjadrili Tomáš Mrva aj Reza Givili. Veselý Trnavčan rovno pred všetkými. „Kukal som inak fotky tvoje na Facebooku. Mal som akurát vypité trochu, normálne hmmm...” naznačil výrečným zvukom, že by si aj dal povedať. „Máš tam na profilovke tie nechty fajnové, krátke tričenko, bruško pekné, oholené,” dodal. 

Zato známy slovenský Iránec riešil poriadnu dilemu iba v súkromí, keď bol pred kamerou úplne sám. „Ona je chlap, alebo ona je? Ja neviem. Ako ju zoberiem do duelu? To bude ženský duel alebo chlapský duel? Toto som sa chcel opýtať, ale som sa hanbil,” prezradil Reza. Oficiálne je však Roman stále mužom a rovnako k nemu pristupuje aj Markíza. Vidno to aj z rozloženia síl na statku v pomere 5 mužov a 5 žien. 

Viac o téme: FarmaRoman OlachRéza Givili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu