Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dusná atmosféra na natáčaní Bez servítky: Skoro si skočili do vlasov!

V šou Bez servítky bolo poriadne dusno. Zobraziť galériu (10)
V šou Bez servítky bolo poriadne dusno. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Išlo do tuhého! Markizácku reláciu Bez servítky oživili tento týždeň bývalí účastníci reality šou Farma. Dnes padne rozhodnutie, ktorý z pätice súťažiacich navaril podľa súperov najlepšie. No kým sa k tejto fáze vôbec dopracovali, panovala počas natáčania poriadne dusná atmosféra... Najmä počas kuchtenia Jany Kállayovej (30). Tam stačilo naozaj málo a nezostalo by len pri slovnej výmene!

Tento týždeň sa markizácka relácia Bez servítky nesie v statkárskom duchu – varí totiž pätica bývalých účastníkov reality šou Farma. No hoci by diváci mohli čakať, že sa natáčanie bude niesť v priateľskom a zábavnom duchu, opak bol pravdou. Po celý čas vládla poriadne dusná atmosféra... A vyvrcholila počas večera Jany Kállayovej.

Od vkročenia do bytu až po záverečný program to súperi dali blondínke poriadne vyžrať. Najprv mala vraj špinavý príbor, potom zas pohár, neskôr im prekážalo, v čom sa podáva šampanské a nespokojní boli aj s jedlom – vraj bolo studené. Napätie medzi účinkujúcimi by sa dalo doslova krájať. 

Celé to napokon zaklincoval Adam Kováč, ktorého vyprovokovala samotná hostiteľka večera. Keď mu totiž pripomenula jeho love story z Farmy, útok jej vrátil... A vďaka tomu sa atmosféra pri stole vyostrila ešte viac. 

„Že to hovoríš ty, čo chodíš po večeroch tancovať pri tyčke,“ zahlásil Bratislavčan. „Však 2 mesiace dozadu som moderoval v Podunajských Biskupiciach jednu akciu a prišla si tam zatancovať o polnoci,“ dodal Kováč.

To bola ale podľa blondínky hlúposť a nič také sa nestalo... Súťažiaci si však tvrdil svoje. A to poriadne vytočilo nielen samotnú Kállayovu, ale aj jej manžela Jakuba. Podľa výrazu jeho tváre stačilo už naozaj málo a Adamovi by ručne-stručne vysvetlil, ako sa veci majú. 

Nepríjemné poznámky a ohováranie však Jana zažíva aj po odvysielaní Bez servítky. Bývalí kolegovia jej prostredníctvom sociálnych sietí odkazujú kde-čo... Dospelo to vraj už do takého štádia, že farmárka zvažuje trestné oznámenie za ohováranie.

Viac o téme: Bez servítkyJana Kállayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu