Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najchudšie FOTO Mojsejovej: Nora, však to už ani nie si ty!

Nora Mojsejová sa za posledné roky veľmi zmenila. Zobraziť galériu (9)
Nora Mojsejová sa za posledné roky veľmi zmenila.

KOŠICE – Poriadne sa zmenila! Za posledné roky sa život najznámejšej košickej podnikateľky Nory Mojsejovej (57) úplne prevrátil. Náročné obdobie spojené s pobytom vo väzbe spôsobilo, že svojrázna východniarka sa zmenila na nepoznanie. Jej premena však neustále pokračuje a každým dňom prekvapuje fanúšikov svojím novým výzorom. Naposledy šokovala fotografiou, kde pôsobí chudšie ako kedykoľvek predtým.

Takto sme ju ešte nikdy nevideli! Niekdajšia extravagantná a svojrázna podnikateľka Nora Mojsejová v čase svojej najväčšej slávy ohurovala divákov dlhými blond vlasmi a luxusným stylingom. Patrila k nej aj plnoštíhla postava. No dnes po tejto žene už niet ani stopy. Nezmizla, len sa zmenila na nepoznanie.

Po tom, ako strávila rok vo väzení, sa z bacuľky z Pereša stala štíhla žena, ktorá zhodila viac ako 30 kíl, prefarbila si vlasy na čierno a zmenila aj šatník. Už koncom novembra minulého roka spôsobila Mojsejová svojou vychudnutou fotografiou na sociálnej sieti poriadny rozruch.

Fanúšikovia rozprúdili diskusiu, že to Nora s chudnutím preháňa, že už je extrémne štíhla. Vtedy nám známa východniarka tvrdila, že to ani nebolo jej úmyslom. „Nerobím to cielene. Nemôžem veľa jesť, jednoducho mi to nejde. Sa mi stiahol žalúdok. Ináč mi to každý hovorí, že ako som schudla a že mám pribrať,“ priznala nám vtedy Mojsejová, ktorá nedávno opäť šokovala svojich priaznivcov.

Na sociálnej sieti totiž zverejnila záber, kde vyzerá ešte štíhlejšie než kedykoľvek predtým. Ako sa zdá, známa Košičanka chudnúť neprestala, čo sa jej najviac odzrkadlilo na tvári. Jednoducho povedané, stráca sa pred očami. Žiadne plné líca, či dvojitú bradu by ste na nej už ani náhodou nenašli. Hoci Norike štíhly výzor pristane, podľa mnohých je už na nepoznanie. Čo myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v diskusii.

Podnikateľka Nora Mojsejová je na nepoznanie. Takáto chudá ešte nebola!
Zobraziť galériu (9)
Podnikateľka Nora Mojsejová je na nepoznanie. Takáto chudá ešte nebola!

Viac o téme: Nora Mojsejpvá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu