Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto teraz žije Mojsejová: S mladým zajačikom za málo peňazí!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Otvorene prehovorila! Bývalá milionárka Nora Mojsejová (58), ktorá roky hviezdila na televíznych obrazovkách, padla až na úplné dno. Pred 2 rokmi sa po 13 mesiacoch strávených za mrežami dostala na slobodu a odvtedy žije v ústraní. Najnovšie pre tvnoviny.sk otvorene porozprávala o väzení, o jej najväčšej chybe v živote – exmanželovi Braňovi, ale aj mladšom milencovi či peniazoch.

Podnikateľku Noru Mojsejovú si ľudia pamätajú ako svojráznu bohatú bacuľku z Pereša, ktorá sa nebála povedať pred kamerami, čo si myslí. Časy, kedy hviezdila na televíznych obrazovkách, definitívne skončili, keď sa v septembri 2013 dostala na 13 mesiacov do väzby. Teraz je už dva roky na slobode a žije bežným pokojný životom. Ba čo viac, pre markizácky portál najnovšie otvorene priznala, že hoci si za posledné roky prešla náročným obdobím, je opäť šťastná.

Na otázku, či opäť randí, povedala s úsmevom jednoslovne: „Randím.“ No nič konkrétne o svojom novom milencovi prezradiť nechcela. Priznala iba to, že je mladší a že je Slovák. „Neviem, či je to vážny vzťah... Je to Slovák, ale nie je z Košíc, ani z Bratislavy. Známy nie je, ešte len bude,“ povedala so smiechom Nora, ktorá sa postupne začala aj červenať. Pri  otázke, ako dlho sú spolu, tvrdila: „Toto ja vôbec neriešim. A nebudem už o tom rozprávať, lebo sa hanbím. Áno, je mladší, o koľko nepoviem.“

Okrem toho si v rozhovore zaspomínala aj na svoju najväčšiu chybu v živote, za ktorú na prekvapenie mnohých označila manželstvo s Braňom Mojsejom. „Toto manželstvo, ktoré trvalo desať rokov, bola najväčšia chyba v mojom živote. Nič neľutujem v živote viac – ani tú basu – ako to, že som sa s týmto človekom dala dokopy. Všetci moji známi vrátane mojej rodiny ma prosili, aby som to nerobila a aby som sa za takéto človeka nevydávala,“ priznala podnikateľka, ktorá si nevie vysvetliť, čím ju tak vtedy opantal. „Neviem. Aj napriek môjmu veku som sa takto „zbastardčila”. Ale budem to asi ľutovať do smrti.“

Mnohých určite prekvapí aj fakt, že sa opäť kamaráti aj so svojím, ešte donedávna nenávideným kamarátom Versacem, ktorému dlho nevedela prísť na meno. „My sme sa dohodli, uzavreli to a nebudeme sa už k tomu vracať. Sme opäť kamaráti, všetko je medzi nami urovnané. Pred chvíľou sme boli spolu aj na obede,“ šokovala svojou odpoveďou Mojsejová, ktorá už dávno nežije v takom prepychu ako kedysi. 

„Som zamestnaná, pracujem vo svojej firme. Som konateľka a aj zamestnanec. Momentálne však firma nič nerobí – bola som chorá a vypísaná. Ale firma je živá a ja som tam zamestnaná. Môj plat je tisíc eur hrubého. Ja som veľmi skromná osoba,“ prezradila vychudnutá tmavovláska, ktorá peniaze vraj veľmi nemíňa. „Fajčím, takže na cigarety. Niečo kúpim psom. Niečo málo sebe, ale ja už toho veľa nepojem. Potom nejakú kávu a tak. Takže okolo 20 – 30 eur za deň,“ uviedla Mojsejová. Viac zaujímavostí sa dozviete v rozhovore TU.

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu