Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Utajovaná tvár »arogantného« moderátora: Sajfa, to ako vážne?!

Matej Sajfa Cifra pôsobí na mnohých ľudí arogantne, preto je veľkým prekvapením jeho doposiaľ pred verejnosťou utajovaná tvár. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra pôsobí na mnohých ľudí arogantne, preto je veľkým prekvapením jeho doposiaľ pred verejnosťou utajovaná tvár. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Matej Sajfa Cifra (36) je známy tým, že si nikdy nedáva servítku pred ústa a na rovinu povie, čo si myslí. Práve preto ho väčšina Slovákov vníma ako arogantného a príliš sebavedomého človeka. V súkromí je však úplne iný. Ako prezradila jeho snúbenica Veronika Ostrihoňová (26), je to veľký hanblivec. Neuveríte, čo kvôli tomu s ním zažívala na začiatku vzťahu... Vlastne, robí to dodnes!

Chodiace sebavedomie! Presne takto by väčšina Slovákov označila Mateja Sajfu Cifru. Moderátor Fun rádia je totiž známy svojským zmyslom pre humor a tým, že vždy hovorí na rovinu, čo si práve myslí. A je úplne jedno, komu sú tie slová adresované. Práve preto často pôsobí až arogantne. 

No toto nie je úplne jeho pravá tvár. Dozvedeli sme sa to na nedávnej spoločenskej akcii, ktorú známy Slovák uvádzal spolu so svojou polovičkou, markizáčkou Veronikou Ostrihoňovou. Keď sme sa totiž blondínky spýtali, či sa pri moderovaní pred svojím skúsenejším partnerom neostýcha, zaskočila nás svojou odpoveďou.

Je to vraj celé úplne naopak a hoci Sajfa pôsobí ako sebaistý človek, práve on je v ich dvojici ten, ktorý sa hanbí viac. „Napríklad, keď sme spolu začali chodiť, on nemal rád, keď som chodila na akcie, kde moderoval, lebo mal pocit, že sa hanbí predo mnou. A ja hovorím, že moderuješ pred tisíc ľuďmi a mňa sa hanbíš? A on mi tam zakazoval chodiť,“ prekvapila nás Veronika. „A dodnes sú akcie, na ktoré mi zakazuje chodiť,“ dodala. Zdá sa teda, že známy moderátor má dve tváre – verejnú a tú menej sebavedomú, ktorú poznajú len jeho najbližší. 

Sajfa Ostrihoňová - hanblivec

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu