Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sajfove trápne momenty na verejnosti: Fuj, čo to stváral?!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – To je správanie! O moderátorovi Matejovi Sajfovi Cifrovi (36) je známe, že má svojrázny zmysel pre humor a často predvádza bláznivé veci, nad ktorými mnohí iba krútia hlavou. Jeden z najvýraznejších moderátorov Fun rádia neostal svojej povesti nič dlžný ani na nedávnych akciách. Markizácka Smotánka si všimla to, čo sa v spoločnosti nerobí.

Bez hanby! Matej Sajfa Cifra je moderátor, ktorý si nikdy nedáva servítku pred ústa. Okrem toho ale nemá problém robiť ani to, čo sa v spoločnosti za slušné rozhodne nepovažuje. A kamery mu nijako neprekážajú. 

Svedčia o tom aj zábery zo Smotánky. Moderátorka Erika Judínyová si na známeho spíkra posvietila vo svojej šoubiznisovej relácii, ktorá ho viackrát prichytila na verejnosti v poriadne trápnych momentoch.

Moderátor nahodený v obleku, v ktorom pôsobil maximálne elegantne, nemal problém sa za prítomnosti médií špárať v nose. Rovnako tak sa bez nejakých okolkov chytal na akcii v rozkroku. A aby toho nebolo málo, inokedy s úsmevom na perách vztýčil prostredník a so slovami „Nech ide do pi*e.“ sa pozeral provokatívne rovno do kamery. 

Matej Sajfa Cifra sa predviedol nedávno v niekoľkých trápnych momentoch.
Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra sa predviedol nedávno v niekoľkých trápnych momentoch.

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu