Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milionárka Rezešová: Prelomila mlčanie o prominentnej rodine!

Eve Rezešová Zobraziť galériu (6)
Eve Rezešová

BRATISLAVA – Súkromie si strážia! Keď v roku 2002 vyhrala Miss Universe SR 19-ročná študentka Eva Džodlová, zrejme iba málokto by tipoval, že raz bude stáť po boku jedného z najbohatších Slovákov Júliusa Rezeša (46). Od roku 2008 je jeho manželkou, majú spolu 6-ročného syna Riška a občas sa spolu aj ukázali v spoločnosti. Dnes ich vídať len málo. Známa brunetka ale po dlhšom čase prelomila mlčanie a objavila sa v markizáckej Smotánke, kde prezradila čo-to o ich rodine.

Jednu z najbohatších košických rodín – klan Rezešovcov zrejme netreba nikomu predstavovať. Podnikateľ Július Rezeš prevzal podnik po otcovi Alexandrovi a okrem šéfovania firmy sa venoval aj krásnym ženám. Bol ženatý s bývalou miss Lindou Lenčovou, s ktorou má dcéru. Vzťah im nevydržal zrejme aj kvôli tomu, že sa zahľadel do mladšej krásavice Evy Džodlovej, ktorú si v roku 2008 zobral aj za ženu. Tá mu neskôr porodila syna Riška. Manželia sa z času na čas objavovali aj v spoločnosti, no dnes je všetko inak.

Nedávno rodina Rezešovcov prechádzala totiž neľahkým obdobím kvôli tragickej autonehode Júliusovej sestry Evy, ktorá zapríčinila smrť 4 ľudí. Teraz si odpykáva 6-ročný trest vo väzení. A tak sa zbytok rodiny na čas úplne stiahol zo spoločenského života. Až na bývalú miss. Známa Košičanka sa po nejakom čase na večierky vrátila, ale iba v sprievode kamarátok. Začalo sa preto povrávať, že manželia Rezešovci prežívajú krízu. Brunetka to však poprela.

V sobotu podvečer sa objavila v markizáckej Smotánke, kde  prekvapujúco prelomila mlčanie a divákom prezradila o ich rodine čosi viac ako doteraz. Priznala napríklad, aký má vzťah so svokrou. „Musím povedať, že svokra je najlepšia na svete, naozaj,“ tvrdila bývalá modelka, ktorú štáb zastihol v jej košickej reštaurácii.

„No cez víkendy varím, alebo varí moja svokra a cez týždeň sa zvyčajne stravujeme tu,“ pochvaľovala si svokru Eva, ktorá nešetrila chválou ani na svojho manžela. „Ja si myslím, že môj manžel je skvelý človek. Podporuje ma vo všetkom, čo robím. Ja si myslím, že je spokojný,“ uviedla na záver Rezešová.

Viac o téme: Eva Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu