Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kríza u Rezešovcov? Tu je dôkaz!

Eva Rezešová Džodlová Zobraziť galériu (4)
Eva Rezešová Džodlová (Zdroj: Jan Zemiar)

KOŠICE - Po metropole východu sa už niekoľko rokov šušká, že väznenie Evy Varholíkovej (38) nie je jedinou starosťou, ktorú milionársky klan Rezešovcov rieši. Hovorí sa tiež o tom, že manželstvo bývalej Miss Universe Evy Rezešovej Džodlovej (31) a jej partnera Júliusa (45) sa dlhodobo zmieta v kríze. Sympatická brunetka teraz zverejnila dôkaz!

Nekonečné súdy a väznenie Evy Varholíkovej... To všetko v posledných rokoch trápi milionársku rodinu Rezešovcov. V Košiciach sa však už niekoľko rokov šušká, že to nie je to jediné, čo známemu klanu robí starosti.


Ďalšia rana pre klan Rezešovcov: Kríza v prominentnom manželstve?!


Manželstvo Júliusa Rezeša a bývalej missky Evy Džodlovej podľa mnohých prechádza krízou. Tomu napokon nahrával aj fakt, že modelka chodila na spoločenské akcie nie po boku svojho zákonitého partnera, ale vždy iba v sprievode svojich kamarátok.

Aktuálne však brunetka zverejnila dôkaz o tom, že ak aj nejaká kríza bola, dnes je už zažehnaná. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila fotkou, akú u nej naozaj často nevidieť. Zverejnila totiž záber, ako svojej polovičke dáva pusu na líce. Navyše k záberu pridala veľké červené srdce, k čomu prispôsobila aj zamilovaný popis: „S mojím srdiečkom.“ Zdá sa, že medzi manželmi je opäť všetko v najlepšom poriadku. 

 

#withmy

Fotka uverejnená používateľom Eva Rezesova-Dzodlova® (@rezeska),

 

Viac o téme: Eva Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu